Home International Pasager al unui vas de croazieră, dispărut în Golful Mexic

Pasager al unui vas de croazieră, dispărut în Golful Mexic

880
0
croaziera

Căutări disperate se fac în acest moment în Golful Mexic pentru a găsi un pasager dat dispărut de pe un vas de croazieră. Se presupune că acesta ar fi căzut peste bordul navei. Samantha Broberg, în vârstă de 33 de ani, a fost dată dispărută de pe vasul de croazieră Carnival Liberty în dimineața zilei de vineri, spune Paza de Coastă.

Căutările se desfășoară la aproximativ 195 de mile de coasta Galveston, Texas. Într-o declarație, Carnival Cruise Lines spun că Broberg a fost dată dispărută de către ceilalți pasageri. După ce a fost căutată pe întreaga navă și după ce au fost verificate camerele de supraveghere, se pare că femeia a căzut peste bord.

Paza de Coastă spune că a primit un apel de pe navă spunând că există un clip al camerelor de supraveghere în care o femeie cade peste bordul navei la ora 2 AM. Vasul Carnival Liberty, originar din Galveston, a plecat joi într-o croazieră de 4 zile din Mexic. Vom reveni cu amănunte în momentul în care or să apară mai multe detalii legate de acest caz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here