Home Lifestyle Această bicicletă electrică poate atinge 65 km/h și o poți porni cu...

Această bicicletă electrică poate atinge 65 km/h și o poți porni cu telefonul mobil

875
0
bicicleta

Cei care nu adoră motocicletele, cu siguranță vor adora această bicicletă. Pe numele ei Bolt, arată, seamănă, se comportă asemenea unei motociclete cu o mică diferență: nu e motocicletă. Bicicleta Bolt are pedale și își poate limita viteza la 30 km/h. Asta nu e tot, este o bicicletă electrică.

Asta înseamnă că nu ai nevoie nici de permis de conducere special, înmatriculare sau asigurare. De asemenea, nu consumă benzina. Bicicleta costă 5500 de dolari, livrarea te va mai costa câteva sute. Din moment ce este o biclă ecologică, o poți folosi pe banda destinată bicicliștilor.

De asemenea, nu trebuie să își faci griji în privința hoților întrucât Bolt este dotată cu un receptor GPS. Poți să vezi pe telefonul tău în orice moment unde se află. Nu doar că are GPS dar dacă cumva se mișcă din locul în care o proțăpești, primești imediat notificare pe telefon.

Bicicleta Bolt nu are cheie de contact ca motocicletele, o pornești prin intermediul unei aplicații de pe smartphone sau printr-un cod secret pe care îl tastezi pe display-ul bicicletei. Atunci când ești în afara localității, poți schimba de pe modul econom pe modul sport, beneficiind de viteze de până la 65 km/h. La o asemenea viteză, bateria ține cam 50 km. Pe viitor, compania promite că o va mări.

Să o încarci pe drum, poate să fie o mică problemă chiar dacă folosește un ștecher standard. Nu prea sunt multe locuri în care să poți lăsa bicla la încărcat. O soluție ar fi să iei bateriile înăuntru și să le încarci la priză, dar te va costa vreo 250 de dolari extra adaptorul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here