Home Diverse Pot să am încredere într-un magazin online cu laptopuri second hand?

Pot să am încredere într-un magazin online cu laptopuri second hand?

818
0
laptopuri second hand

Atunci când vine vorba despre tehnologie, am spus întotdeauna că nu merită bani cheltuiți mai mult de cât este necesar. Ce înseamnă asta? Păi nu știu dacă ați observat, însă un laptop care costă în magazin 1200 de lei este mult mai slab de cât unul second hand care costa 800 de lei. Atunci când alegi să cumperi un laptop nou low entry  e clar că plătești mai mult de cât ar trebui pentru o tehnologie pe care o poți procura cu 40% mai ieftin din piața second hand.

În regulă, am stabilit că nu merită investiția în laptopuri noi low entry, am stabilit că de fapt nu prea se merită investiție în tehnologie. Dar ce faci atunci când ai nevoie de un laptop low entry? Ei bine, piața second hand este cea mai bună soluție. Ca să explic puțin ce înseamnă adevărata piață second hand, o să spun de la început că se desprinde de tot ce înseamnă olx.ro sau lajumate.ro. adevărata piață second hand reprezintă un magazin online cu laptopuri second hand, desktopuri second hand.

De ce am spus că piața second hand este de fapt piața unor magazine? Pentru că sunt singurele locuri care îți pot oferi garanție. În orice magazin online sau din oraș ai merge, atâta timp cât comercializează calculatoare sau laptopuri second hand sunt obligate să dea cel puțin 12 luni garanție. În plus, există și laptopuri refurbished pentru care se oferă garanție 36 de luni și nu costă cine știe ce bani extra față de un second hand. Pe olx.ro nu ai nici un fel de garanție…

Așadar, ca să răspund la întrebarea din titlu, clar puteți avea încredere în magazinele online de laptopuri second hand pentru că atâta timp cât primiți 12 luni garanție, totul este în regulă. Nu recomand achiziția de tehnologie din surse nesigure, al căror istoric nu se poate verifica ori nu poate fi dovedit în vre-un fel. E prea riscant să cumperi un laptop fără garanție pentru că știm cu toții cum sunt oamenii în ziua de azi. Un magazin online cu laptopuri second hand este cea mai sigură sursă din care vă pot recomanda să cumpărați așa ceva.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here