Home Lifestyle Cantina secretă a aeroportului din Singapore

Cantina secretă a aeroportului din Singapore

873
0
Singapore

Aeroportul din Singapore pare să aducă a „Lumea dispărută”… Dacă vă mai aduceți aminte celebrul film în care practic printr-o grotă secretă treceți într-o lume necunoscută ce s-a dezvoltat paralel cu civilizația  din care faceți parte, atunci articolul ce urmează o să vă impresioneze destul de mult.

Aeroportul din Singapore are o cantină specială destinată angajaților imensă sau cel puțin imensă. Despre felurile de mâncare nu mai zic, pozele vorbesc de la sine Ascunsă deasupra parcării terminalului și înghesuită pe un coridor ce nu transmite nimic, această cantină este de departe cel mai mare secret al aeroportului. Ce este atât de important la o cantină? Ei bine, aici se servește cea mai ieftină mâncare nu doar din tot aeroportul, ci din Singapore.

160314142122-singapore-airport-t2-canteen-exlarge-169

Deși se numește cantina angajaților, este un restaurant în toată regula la care toată lumea poate să mănânce. Dacă știe despre el bineînțeles.

Ivan Tan afirmă pentru CNN faptul că aceste cantine la care angajații servesc masa, sunt de fapt mai multe la număr din cauza faptului ca nu toți angajații au acces la anumite zone de siguranță, iar aceste cantine sunt deschise publicului încă din 1981 de când a fost construit aeroportul. Nu s-a luat nici o măsură pentru promovarea acestora pentru că nimeni nu a realizat că oamenii ar dori să mănânce în aeroport.

Moritz Rossmanith, un cunoscut blogger de travel  ce locuiește în Singapore spune „Am aflat de cantina din Terminalul 2 din gura lumii. Mâncarea este foarte bună și deși este un aeroport, aceasta nu poartă specificul țării. Se poate găsi aproape orice de mâncare”

160314132149-singapore-canteen-terminal-2-exlarge-169

Previous articleAți văzut vreodată un cal la costum?
Next articleÎncăierare la Bruxelles între poliție și suspecți ai atacurilor din Paris
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here