Home Terorism Încăierare la Bruxelles între poliție și suspecți ai atacurilor din Paris

Încăierare la Bruxelles între poliție și suspecți ai atacurilor din Paris

863
0
bruxelles

Autoritățile belgiene caută și în acest moment doi suspecți care au fugit după încăierarea ce a întrerupt o descindere într-o clădire din Bruxelles. Poliția căuta suspecți ai atacurilor din Paris când au fost întâmpinați cu focuri de armă pe neașteptate. Unul dintre cei care au deschis focul asupra poliției a murit iar doi au reușit să fugă. De asemenea, 4 polițiști au fost răniți.

Cum s-a ajuns la schimburi de focuri

Poliția belgiană trebuia să facă o descindere într-un apartament pe care îl credeau gol în ziua de marți, în zona de sud a Bruxelles-ului. Evident, socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg nici prin Europa civilizată, iar apartamentul cu pricina era locuit. Nu numai că era locuit, dar cei care se aflau înăuntru, 3 tineri, au deschis focul asupra polițiștilor reușind să împuște vreo 4 la număr.

Martorii spun că s-a tras ca-n codru, peste 30 de focuri de armă de ambele baricade. Poliția a găsit arme și explozibili la tânărul ucis în schimbul de focuri. Dacă vă întrebați ce fel de arme, ei bine, discutăm despre celebrul Kalașnikov, de 50 de dolari bucata. Deocamdată nu se știe cine este cel ucis iar identificarea lui va dura ceva timp întrucât nu s-a găsit nici un fel de act asupra sa ori în apartament.

După Paris, urmează oare Belgia sau care este legătura dintre cele două?

Deocamdată nu se cunoaște exact care este legătura exactă între raidul de marți din Bruxelles și atacurile sângeroase de la Paris din noiembrie 2015. Cu toate acestea, autoritățile de la Paris au desfășurat destul de multe investigații în această țară vecină pentru a încerca să pună mâna pe toți cei care au pus la cale carnagiul din 13 noiembrie.

Previous articleCantina secretă a aeroportului din Singapore
Next articleArta unui fotograf din București
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here