Home Lifestyle Ați văzut vreodată un cal la costum?

Ați văzut vreodată un cal la costum?

999
0
costum

E un cal îmbrăcat. Un cal cu costum Harris Tweed și bască, prezentat de jocheul Tony McCoy, primul cal din lume cu o asemenea prestanță. Morestead se numește acest cal și a făcut senzație la festivalul Cheltenham.

„Unele modele sunt dive cu figuri în cap, dar Morestead a fost destul de calm și s-a dovedit a fi o plăcere să lucrez cu el. să concep primul costum pentru un cal a fost una dintre cele mai mari provocări din cariera mea de designer” spune creatoarea costumului  Emma Sandham-King, ucenica lui Alexander McQueen. Aceasta a avut nevoie de 4 săptămâni pentru a crea acest costum.

160314144430-tweed-horse-5-horse-standing-alone-exlarge-169

Dacă vă întrebați de câtă stofă a fost nevoie pentru acest costum, 18 metri.  Suficient material pentru a fabrica 10 costume de bărbați. Materialul a fost trimis din Isle of Harris, nordul Scoției.

„Cred că Morestead seamănă cu Naomi Campbell în lumea modellingului” spune Jon Ivan Duke, cel care a plătit costumul.

Festivalul Cheltenham a luat startul marți și va ține 4 zile. Se va încheia vineri, cu vestita cursă Golden Cup.

160314144432-tweed-horse-4-landscape-exlarge-169

Previous articlePFA 2016 – Modificari Legislative
Next articleCantina secretă a aeroportului din Singapore
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here