Home International Circ la Vatican, preot arestat

Circ la Vatican, preot arestat

726
0

Luni, Vaticanul a anuntat faptul ca doi membri ai comisiei creata de Papa Francisc pentru a studia reformarea bisericii, au fost arestati. Acuzatiile sunt destul de interesante, acesti membri ar fi divulgat presei documente confidentiale. Este vorba despre preotul spaniol Lucio Angel Vallejo Balda si o femeie Francesca Chaouqui. Cei doi au fost arestati in weekend conform unui comunicat al Vaticanului.

Francesca Chaouqui a fost eliberata insa din puscarie luni din cauza faptului ca a fost de acord sa coopereze in ancheta. Aceste arestari au venit cu doar doua zile inainte ca vreo doi autori italieni sa lanseze cateva carti in care sunt transate cateva scandaluri din sanul Vaticanului ce au avut loc in trecut. Vom reveni cu amanunte in momentul in care or sa apara noi comunicate de presa oferite de procuratura sau de institutia de presa a Vaticanului.

Previous articleMalaysia a cheltuit 54 milioane dolari pentru operatiunile de cautare a avionului MH370
Next articleArest preventiv pentru soferul de tir roman care a produs accidentul mortal din Franta de joia trecuta
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here