Home International Malaysia a cheltuit 54 milioane dolari pentru operatiunile de cautare a avionului...

Malaysia a cheltuit 54 milioane dolari pentru operatiunile de cautare a avionului MH370

648
0

Nici mai mult nici mai putin de 54 de milioane de euro au cheltuit pana in acest moment autoritatile din Malaysia in incercarea disperata de a da de urma avionului MH370 disparut in martie 2014. Avionul era unul comercial cu sute de pasageri la bord si nu a fost gasit de mai bine de 1 an si jumatate. Liow Tiong Lai a iesit cu aceste cifre intr-o declaratie publica in urma cu cateva ore.

Liow Tiong Lai a mai subliniat faptul ca aceste cifre, respectiv cele 54 de milioane de euro au fost calculate pana la finalul lunii octombrie 2015, insa momentan nu se cunoaste costul total intrucat la cautari au mai participat si Australia si China.

Avionul de tip Boeing apartinea companiei aeriene Malaysia Airlines si a disparut pe data de 8 martie 2014, in timpul unui zbor dinspre Kuala Lumpur catre Beijing. La bord erau nici mai mult nici mai putin de 239 pasageri plus membri ai echipajului, declarati din pacate decedati.

Previous articleRaportul numarului de imigranti salvati din Marea Egee
Next articleCirc la Vatican, preot arestat
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here