Home WarPress Alerta la o baza militara americana din cauza unui costum de Halloween

Alerta la o baza militara americana din cauza unui costum de Halloween

676
0

Circ total la baza militara Fort Bragg din Carolina de Nord dupa ce un soldat care purta un costum de kamikaze a starnit alerta de securitate in intreaga baza. Mai precis, vineri noaptea un soldat costumat a incercat sa treaca de unul dintre punctele de control. Acesta avea un costum aparte, o vesta falsa cu explozibili, motiv pentru care alerta a fost instaurata si o echipa de genisti a fost adusa la fata locului.

Bineinteles ca incidentul este deocamdata sub investigatie, chiar daca era vorba despre un simplu costum de Halloween. Se pare ca cineva a dus o gluma prea departe intr-un loc unde nu prea e de glumit. Trebuie sa mai precizam faptul ca Fort Fragg este una dintre cele mai mari baze militare din SUA, aflata in Carolina de Nord in apropiere de Fayetteville.

Curios cum se va finaliza ancheta, repet, unele glume nu se fac in locuri in care siguranta este litera de lege si cu o lume tot mai inclinata inspre violenta si ciomagita si la propriu si la figurat de atacurile teroriste cu bombe sau sinucigase, aceste glume nu prea sunt gustate.

Previous articleAi canalizarea infundata? Apeleaza la o firma de desfundare canal si scapa de problema
Next articleAvionul prabusit in Egipt nu a fost doborat
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here