Home International Avionul prabusit in Egipt nu a fost doborat

Avionul prabusit in Egipt nu a fost doborat

790
0

Este vorba despre avionul care s-a prabusit in Peninsula Sinai. Desi ISIS sustinea ca ei au doborat avionul rus, cercetarile indica cu totul altceva. Nu este vorba despre un avion lovit din exterior de nici un fel. Comisia rusa de investigatii scoate la iveala faptul ca pilotul nu a mai dat nici un semn dupa ce a disparut de pe radare. Aceste date vin dupa analiza preliminara a cutiilor negre aflate la bordul aeronavei, un Airbus A321 care a cazut sambata in Peninsula Sinai.

Ca si numar de morti, au murit toti cei 224 de pasageri aflati la bord iar potrivit Guvernului egiptean, cutiile negre au fost investigate de o comisie multinationala, compusa din experti egipteni, rusi, francezi si germani.

Toata aceasta problema cu cine a doborat sau nu avionul a aparut din cauza declaratiilor companiei ruse Kogalimavia de cate avionul apartinea. Aceasta a declarat pentru presa faptul ca doar o activitate externa putea conduce la prabusirea avionului. “Singura explicatie plauzibila este ca prabusirea a fost cauzata de catre o activitate externa”, a declarat directorul general al companiei aeriene.

Deocamdata nu exista mai multe date in acest sens, insa in momentul in care acestea or sa apara le vom prelua si noi si vi le vom aduce in prim plan.

Previous articleAlerta la o baza militara americana din cauza unui costum de Halloween
Next articleE posibil ca SUA sa trimita armata in Siria si Irak
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here