Home Sport Sunt imbecili multi in Romania, dar nici cu scotienii nu mi-e rusine

Sunt imbecili multi in Romania, dar nici cu scotienii nu mi-e rusine

702
0

Un tanar scotian a intrat pe teren in timpul partidei de fotbal in care Scotia isi juca sansele pentru calificare la Euro 2016 impotriva Poloniei, pentru un selfie cu Lewandowski. Din cauza lui, partida s-a prelungit cu inca 3 minute, timp in care Lewandowski a dat si gol. Astfel, suporterii scotieni il acuza pe tanar ca a distrus sansele calificarii la Euro 2016 ale echipei nationale de fotbal.

Dezastrul din minutul 88

Totul s-a intamplat in minutul 88 la scorul de 2-1 pentru Scotia. Tanarul a facut acel selfie dupa care a fost scos din teren de fortele de ordine. Arbitrul a decis sa acorde 4 minute de prelungire in loc de 3 cat calculase initial, Lewandowski marcand in ultimele 6 secunde. Meciul s-a terminat cu scorul de 2-2 si astfel toate sansele Scotiei de a merge la Euro 2016 s-au spulberat.

Teoria minutului in plus

Scotienii sustin faptul ca daca tanarul nu ar fi intrat in teren, partida nu s-ar fi prelungit cu 4 minute, ci doar cu doua sau trei si astfel, Polonia nu ar mai fi egalat. Scotia avea nevoie neaparat de victorie pentru calificare. Totusi, partida a mai fost intrerupta in jur de 80 de secunde in repriza a doua din cauza unei accidentari si cred ca acela ar fi motivul real pentru prelungirea cu inca 1 minut fata de cele 3 calculate initial, aferente celor 6 schimbari care au avut loc in cea de-a doua parte.

Tanarul care a intrerupt partida o sa aiba parte de furia suporterilor mai mult ca sigur si este dovada vie a faptului ca prostia nu este originara din Romania. Or fi romanii prosti de bubuie, dar nici cu scotienii nu ne e rusine…

Foto: Gandul.ro

Previous articleProTrain Bucuresti – cursuri de calificare profesionala
Next articleAu venit primele ninsori
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here