Home Sport Sunt imbecili multi in Romania, dar nici cu scotienii nu mi-e rusine

Sunt imbecili multi in Romania, dar nici cu scotienii nu mi-e rusine

849
0

Un tanar scotian a intrat pe teren in timpul partidei de fotbal in care Scotia isi juca sansele pentru calificare la Euro 2016 impotriva Poloniei, pentru un selfie cu Lewandowski. Din cauza lui, partida s-a prelungit cu inca 3 minute, timp in care Lewandowski a dat si gol. Astfel, suporterii scotieni il acuza pe tanar ca a distrus sansele calificarii la Euro 2016 ale echipei nationale de fotbal.

Dezastrul din minutul 88

Totul s-a intamplat in minutul 88 la scorul de 2-1 pentru Scotia. Tanarul a facut acel selfie dupa care a fost scos din teren de fortele de ordine. Arbitrul a decis sa acorde 4 minute de prelungire in loc de 3 cat calculase initial, Lewandowski marcand in ultimele 6 secunde. Meciul s-a terminat cu scorul de 2-2 si astfel toate sansele Scotiei de a merge la Euro 2016 s-au spulberat.

Teoria minutului in plus

Scotienii sustin faptul ca daca tanarul nu ar fi intrat in teren, partida nu s-ar fi prelungit cu 4 minute, ci doar cu doua sau trei si astfel, Polonia nu ar mai fi egalat. Scotia avea nevoie neaparat de victorie pentru calificare. Totusi, partida a mai fost intrerupta in jur de 80 de secunde in repriza a doua din cauza unei accidentari si cred ca acela ar fi motivul real pentru prelungirea cu inca 1 minut fata de cele 3 calculate initial, aferente celor 6 schimbari care au avut loc in cea de-a doua parte.

Tanarul care a intrerupt partida o sa aiba parte de furia suporterilor mai mult ca sigur si este dovada vie a faptului ca prostia nu este originara din Romania. Or fi romanii prosti de bubuie, dar nici cu scotienii nu ne e rusine…

Foto: Gandul.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here