Home Editorial sau Guest Post Marele Elton Gay

Marele Elton Gay

1309
0

Da, Elton John e poponar, am auzit asta cred ca de 1000 de ori pana acum si sincer sa fiu, pe mine la lasa rece. Niciodata nu am judecat o carte dupa coperta, regula spune ca trebuie sa citesti ce scrie in paginile sale. Elton John a fost ridicat la rang de Sir de catre Regina Angliei, inca o doamna fara prejudecati pe care o admir enorm. Pai cum ar fi fost sa refuze aceasta numire din cauza faptului ca Elton este poponar? Ar trebui sa ne fie rusine cu noi atata timp cat prejudecatile ne impiedica sa vedem lucrurile bune si calitatile dintr-o persoana.

Elton John este artistul meu de suflet si chestia asta nu cred ca se va schimba destul de curand… E o voce unica, calda si patrunzatoare. Sa speram ca mentalitatea se va schimba putin in Romania urmatorilor 20 de ani macar, altfel nu vad nimic bun intamplandu-se.

Previous articleMarele Bob Marley si muzica reggae
Next articleMasina impecabila, fabricatie 1900 toamna
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here