Home Editorial sau Guest Post Marele Bob Marley si muzica reggae

Marele Bob Marley si muzica reggae

1163
0

Muzica reggae e muzica sufletului meu. Nu cred ca sunt singurul care face o astfel de legatura. De obicei, muzica reggae prinde la oamenii extraordinar de sensibili, extraordinar de afectuosi, pasnici si buni, cu suflet bun vreau sa zic.

Bob Marley desi este o stea apusa de mult timp, a reusit sa ramana in mintea si in inimile noastre drept un reper, un punct de sprijin atunci cand avem nevoie de inspiratie, atunci cand vrem sa facem lumea un loc mai bun.

Muzica reggae este capabila sa te desprinda dintr-un cotidian rautacios, meschin, plin de necazuri si de probleme si sa te bage intr-o stare de relaxare si de meditatie. Eu cel putin asta simt ca traiesc in momentul in care ascult aceasta muzica, si nu cred ca sunt singurul.

Originala din Jamaica, aceasta muzica este asociata cu diverse elemente precum ganja, rasta, dreduri, Jah si multe astfel de crampeie de lume pe care ar trebui sa incercam sa le intelegem, nu sa le renegam, nu sa le barfim, nu sa radem de ele, sa le acceptam.

Previous articleManelele
Next articleMarele Elton Gay
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here