Home International Un șarpe într-un tren de mare viteză a cauzat întârzieri rare în...

Un șarpe într-un tren de mare viteză a cauzat întârzieri rare în Japonia

40
0

Aproape nimic nu poate opri celebrele trenuri de mare viteză din Japonia să fie punctuale, însă de data aceasta, un șarpe de mici dimensiuni strecurat în vagoane a cauzat o întârziere pe calea ferată de 17 minute.

Marți, un călător a raportat personalului unei stații de tren din Tokyo faptul că un șarpe de aproximativ 40 de centimetri a fost observat în vagonul unui tren care sosea din Nagoya, potrivit Companiei Centrale Feroviare din Japonia.

Trenul era programat să plece spre Osaka, dar a fost scos de pe linie din motive preventive. Alt tren a fost trimis pe ruta respectivă, cauzând o întârziere de 17 minute. Nimeni nu a fost rănit, însă în ziua respectivă peste 600 de pasageri au fost afectați de întârziere. Specia de șarpe de la bordul trenului este încă necunoscută, și o anchetă a fost pornită pentru a se stabili cum a fost posibil ca șarpele să intre în tren.

Trenul de mare viteză numit și Shinkansen în Japonia, este cunoscut pentru eficiență dar și pentru viteza de croazieră de 320 de kilometri / oră. Pasagerii din Japonia consideră acest tren ceva extrem de fiabil. În 2017, un conductor al unui asemenea tren (Tsukuba Express) și-a cerut scuze în toată rețeaua pentru că plecase cu 20 de secunde mai devreme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here