Home Tehnologie Săptămâna mizerabilă pentru Tesla s-a încheiat cu bine

Săptămâna mizerabilă pentru Tesla s-a încheiat cu bine

516
0
Tesla

După o săptămână destul de grea, soarele a răsărit și pe strada celor de la Tesla. Vineri, compania a livrat primul Model 3 unui client din China, cu câteva săptămâni înainte de termenul limită. O ceremonie a avut loc în acest scop, la Beijing.

Pentru o companie renumită în „lumea întârziaților”, renumită pentru ușurința și repetivitatea cu care ratează deadline-uri, un asemenea eveniment reprezintă o reușită de pus în ramă.

Să nu uităm faptul că piața asiatică este foarte importantă pentru Tesla. Deși achiziția de autoturisme a suferit un regres anul trecut în China pentru prima dată în ultimii 20 de ani, discutăm despre cea mai mare piață de desfacere pentru vechiule electrice din lume.

Tesla a depus documentația pentru deschiderea unei fabrici la Shanghai, prima lor fabrică ce depășește granițele Statelor Unite.

În ciuda succesului de vineri, restul săptămânii a fost destul de nasol pentru Tesla.

Haideți să vedem care au fost problemele cu care compania s-a confruntat:

  • Consumer Reports a anunțat joi cp a eliminat ratingul „recomandat” pentru Model 3, în ciuda faptului că la drive test s-a comportat impecabil.
  • La începutul săptămânii, Elon Musk a lansat previziuni care s-au dovedit a fi greu de îndeplinit. Joi după amiază, acesta a anunțat că a renunțat la ele.
  • Cel mai bun avocat din companie a plecat. De fapt, nimeni nu știe cine anume ar fi trebuit să supravegheze comentariile online ale lui Elon, să se asigure că acestea corespund cu SEC. Ei bine, știm cu siguranță cine nu o să fie responsabil, avocatul Dane Bustwinkas a renunțat la jobul din cadrul companiei după numai 2 luni de activitate.
Previous articleCum să scapi de angajații care fură
Next articleDacă alegerile din 2020 s-ar ține astăzi, Trump ar pierde
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here