Home International Femeie arestată în Georgia după ce polițiștii au dat cu banul

Femeie arestată în Georgia după ce polițiștii au dat cu banul

500
0

Doi polițiști din Atlanta sunt anchetați după ce șeful lor a văzut o înregistrare video cu ei în care aceștia determinau arestarea unei femei în baza aplicației Coin Flip.

Polițiștii Courtney Brown și Kristee Wilson au oprit în trafic pe data de 7 aprilie pe Sarah Webb, care întârzia la muncă și conducea prea tare pentru sectorul de drum respectiv. Ofițerul Brown a spus că dorește arestarea dar într-un final, decizia a fost luată în baza aplicației Coin Flip. S-a stabilit cap – A (arestare) și R pajură (eliberare). Într-un final, femeia a fost arestată pentru că avea o viteză de peste 80 de mile pe oră într-o porțiune de drum unde limita era maxim 45. Viteza a fost estimată, în mașina poliției nu exista un aparat radar. Șeful Poliției, Rusty Grant, a declarat că s-a deschis o anchetă internă. „am așteptări mult mai mari de la ofițerii noștri și fac apel la toți cei în funcție, să facă arestări doar în baza legii, să nu se joace cu așa ceva”. Acuzațiile pentru persoana arestată au fost retrase între timp.

Previous articleCel mai mare cluster de cascade din lume: Huangguoshu, China
Next articleCât de necesar este un bain marie pentru bucătăria unui restaurant?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here