Home International Eurovisionul nu va mai fi transmis în China

Eurovisionul nu va mai fi transmis în China

570
0
Eurovisionul

Organizatorii Eurovisionului au interzis televiziunii chineze să mai transmită spectacolul – finala de sâmbătă – din pricina faptului că au cenzurat o performanță LGBT. European Broadcasting Union (EBU) este compania organizatoare și distribuitoare în jurul lumii și tot circul a pornit după ce Mango TV a tăiat două numere din prima semifinală transmisă marți. Global Times, un tabloid din China  a scris că primele două acte, Irlanda și Albania au fost interzise pentru că promovau LGBT prin tatuaje și tematică.

Drept  răspuns, EBU a interzis Mango TV să mai transmită cea de-a doua semifinală de joi și finala, care va avea loc la Lisabona, Portugalia și la care vor participa 26 de concurenți din 26 de țări diferite.

„Această televiziune nu se află în trend cu valorile europene, cu tradiția de a sărbători diversitatea prin muzică” spune într-o declarație EBU. În China, homosexualitatea este tratată drept ceva anormal, și nu are loc la nicio televiziune, alături de incest, violuri și perversiuni.

Previous articleCISCO și-a retras toate reclamele de pe YouTube
Next articleGARANȚIE 10 ani la Lucrările Protetice – Clinica Stomatologică DR. GRIGORIU® Bacău
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here