Home Diverse GARANȚIE 10 ani la Lucrările Protetice – Clinica Stomatologică DR. GRIGORIU® Bacău

GARANȚIE 10 ani la Lucrările Protetice – Clinica Stomatologică DR. GRIGORIU® Bacău

1019
0
DR. GRIGORIU

Clinica Stomatologică DR. GRIGORIU® Bacău oferă o garanție de 10 ani clienților săi pentru lucrările protetice din porțelan fără suport metalic, cu suport metalic sau pe suport din oxid de zirconiu, pentru lucrările protetice pe implanturi dentare, dar și pentru protezele dentare acrilice și scheletate.

Atunci când caria dentară distruge o mare parte din dinte, se impune o lucrare protetica fixă, pe bază de coroană dentară din ceramică (porțelan). În cazul în care unul sau mai mulți dinți au fost  extrași, dantura poate fi restaurată fie prin punți dentare (lucrări protetice fixe), fie prin proteze dentare parțiale sau totale (lucrări protetice mobile). Aceste lucrări stomatologice de reconstrucție a danturii țin de domeniul proteticii dentare.

Apelând la serviciile Clinicii de Stomatologie DR. GRIGORIU® din Bacau, vei beneficia de 10 ani garanție la lucrările protetice! Medicii stomatologi, în colaborare cu tehnicienii dentari, se asigură că veți beneficia de lucrări protetice care excelează atât prin estetică, cât și prin funcționalitate.

De ce să alegi Clinica Stomatologică DR. GRIGORIU® Bacău?

  • Clinica DR. GRIGORIU®, partener MEDICOVER, este prima clinică din Bacău specializată pe protetică și implanturi dentare.
  • Tradiție de generații în medicină. Cu o mare experiență în domeniu, cabinetul doctorului Grigoriu Radu, fondat în 1992, a fost primul cabinet medical privat din Moldova.
  • Îți oferim posibilitatea de plăti în rate lucrările protetice sau implanturile dentare.
  • Beneficiezi de o GARANȚIE de 10 ani pentru lucrările protetice fixe și mobile!

Date de contact:

Adresă: Str. Banca Națională nr. 17, Bacău

Telefon: 0726.20.2000

E-mail: contact@drgrigoriu.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here