Kim Wall

Danemarca ia contact cu una dintre cele mai macabre crime din istoria țării

162

La Tribunalul din Copenhaga a început joi un proces pentru o crimă. La aproape 7 luni după ce toracele mutilat al lui Kim Wall a fost găsit pe țărm, inventatorul danez Peter Madsen a fost acuzat pentru uciderea jurnalistei suedeze în vârstă de 30 de ani. Procurorii au prezentat crima drept una dintre cele mai macabre din istoria țării. Tânăra reporteriță a murit în cele mai crunte circumstanțe.

Procurorii mai spun faptul că Madsen, în vârstă de 47 de ani, a pregătit această crimă din timp, aducând cu el un ferestrău, un cuțit, șurubelnițe ascuțite pe submarinul pe care a invitat-o pe tânără să facă un reportaj. Înainte să o ucidă, Madsen a tăiat-o și înjunghiat-o de mai multe ori. Acesta i-a tăiat capul, membrele, pe care le-a pus în pungi de plastic și le-a aruncat în ocean.

Pentru Danemarca a fost un adevărat șoc, întrucât Peter Madsen supranumit „Rocket-Madsen” era un individ foarte citit, foarte cunoscut, despre care s-au scris multe articole, care apărea chiar și în emisiunile pentru copii de la TV, un inventator excentric cu o pasiune puternică pentru ocean și pentru călătoria în cosmos. „Nu știu ce să zic, sunt șocat. Nu am crezut povestea la început pentru că-l cunoșteam, era un tip tare fain căruia îi plăcea să își afișeze proiectele” Spune Tomas Trolle, un tânăr care l-a ajutat pe Madsen cu câteva proiecte pentru rachete.

Ce susține Madsen? Că tânăra reporteriță a murit printr-un accident iar el, din cauza faptului că s-a panicat, a ciopârțit-o și a aruncat-o în ocean bucată cu bucată.

Articole RecomandateMă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *