Home International Danemarca ia contact cu una dintre cele mai macabre crime din istoria...

Danemarca ia contact cu una dintre cele mai macabre crime din istoria țării

825
0
Kim Wall

La Tribunalul din Copenhaga a început joi un proces pentru o crimă. La aproape 7 luni după ce toracele mutilat al lui Kim Wall a fost găsit pe țărm, inventatorul danez Peter Madsen a fost acuzat pentru uciderea jurnalistei suedeze în vârstă de 30 de ani. Procurorii au prezentat crima drept una dintre cele mai macabre din istoria țării. Tânăra reporteriță a murit în cele mai crunte circumstanțe.

Procurorii mai spun faptul că Madsen, în vârstă de 47 de ani, a pregătit această crimă din timp, aducând cu el un ferestrău, un cuțit, șurubelnițe ascuțite pe submarinul pe care a invitat-o pe tânără să facă un reportaj. Înainte să o ucidă, Madsen a tăiat-o și înjunghiat-o de mai multe ori. Acesta i-a tăiat capul, membrele, pe care le-a pus în pungi de plastic și le-a aruncat în ocean.

Pentru Danemarca a fost un adevărat șoc, întrucât Peter Madsen supranumit „Rocket-Madsen” era un individ foarte citit, foarte cunoscut, despre care s-au scris multe articole, care apărea chiar și în emisiunile pentru copii de la TV, un inventator excentric cu o pasiune puternică pentru ocean și pentru călătoria în cosmos. „Nu știu ce să zic, sunt șocat. Nu am crezut povestea la început pentru că-l cunoșteam, era un tip tare fain căruia îi plăcea să își afișeze proiectele” Spune Tomas Trolle, un tânăr care l-a ajutat pe Madsen cu câteva proiecte pentru rachete.

Ce susține Madsen? Că tânăra reporteriță a murit printr-un accident iar el, din cauza faptului că s-a panicat, a ciopârțit-o și a aruncat-o în ocean bucată cu bucată.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here