Home Lifestyle Ginzan Onsen – cel mai frumos oraș japonez pe timp de iarnă

Ginzan Onsen – cel mai frumos oraș japonez pe timp de iarnă

740
0
Ginzan Onsen

„Acest loc este superb. Este ca o minune ascunsă a Japoniei” spune Hidetoshi Nakata, fost jucător de fotbal. Bărbatul de 41 de ani vorbește bineînțeles despre orașul Ginzan Onsen, una dintre cele mai populare destinații turistice de iarnă din Țara Soarelui Răsare. De asemenea, acest oraș se mai remarcă și prin producția de sake, una dintre cele mai calitative din țară. „În întreaga Japonie există mulți producători de sake, de la Hokkaido Okinawa, dar aici, în Yamagata, calitatea devine artă” continuă Nakata. Potrivit experților, temperaturile scăzute influențează atât producția de sake cât și gustul. Aflat la poalele munților, orașul Ginzan Onsen îndeplinește această condiție a „calității”.

Cât despre frumusețea regiunii, aici sunt multe de spus. Orașul este înconjurat de munți albi  și de copaci acoperiți cu zăpadă. E un peisaj alb-verde la orizont. Ginzan Onsen se traduce „Muntele Argintiu Izvoare Fierbinți”, numele fiind primit de la mina de argint operată aici acum 5 secole, în perioada Edo. Ginzan Onsen se află așezat pe izvoare de apă caldă, apă adusă în hotelurile și motelurile din zonă. În zilele noastre, orașul este plin de turiști care nu se mai pot sătura de aceste peisaje. Aici vin mereu fotografi din întreaga lume pentru a surprinde în cadre frumusețea naturii.

Dacă vreți să ajungeți în Ginzan Onsen, din Tokyo vă așteaptă o călătorie cu trenul de 3.5 ore pe linia JR Yamagata Shinkansen până în stația Oishida. De la Oshiada, luați autobuzul 40 de minute până în Oishida.

Previous articleFocurile din Australia obligă cetățenii să se refugieze pe plajă
Next articleVideochat de-acasă sau de la studio?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here