Home Lifestyle McDonald’s scoate celebrii cheeseburgers din Happy Meal

McDonald’s scoate celebrii cheeseburgers din Happy Meal

905
0
McDonald's

McDonald’s are de gând să retragă celebrii cheeseburgers din Happy Meal, și să transforme astfel acest meniu într-unul mult mai sănătos. Până în anul 2020, schimbarea va fi efectuată la nivel mondial pentru copii. Părinții vor putea să-i cumpere în continuare. Alegerea de rezervă pe care clienții vor putea să o facă va consta în hamburgeri sau Chicken McNuggets.

De asemenea, cartofii pai vor fi mai mici. Apa la sticlă va fi adăugată la Happy Meal anul acesta, urmând ca ciocolata să conțină mai puțin zahăr. McDonalds se mai angajează să servească mai multe fructe și legume în meniurile sale. Toate Happy Meals din SUA vor avea maxim 600 de calorii sau mai puțin din iunie, urmând ca schimbarea să fie implementată la toate celelalte incinte din întreaga lume până la finalul anului 2022. Astfel, aportul caloric din Happy Meal va fi redus cu 20%. Compania a mai anunțat marți faptul că vor urma niște campanii de marketing special dedicate copiilor.

American Heart Association a numit această mișcare drept „un pas important făcut în direcția potrivită” și a îndemnat competitorii McDonalds să facă la fel. Această organizație mai transmite faptul că 40% dintre copiii americani consumă zilnic fast food. Aproximativ 15% din totalul clienților McDonalds vin să comande acest Happy Meal zilnic, depășind competitori precum Burger King la capitolul fast food servit copiilor și familiilor. În 2011, McDonald a adăugat felii de mere în Happy Meal iar sucul acidulat a dispărut în 2013. Anul trecut, compania a înlocuit sucul de mere Minute Maid cu propria variantă cu mai puțin zahăr Honest Kids. Ernest Baskin, profesor de marketing alimentar la Universitatea Saint Joseph, spune că aceste schimbări sunt făcute de McDonalds pentru a-și îmbunătăți imaginea companiei în fața părinților dar și pentru a reduce costurile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here