Home Monden Jennifer Aniston și Justin Theroux și-au anunțat despărțirea

Jennifer Aniston și Justin Theroux și-au anunțat despărțirea

1473
0
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston și Justin Theroux au anunțat oficial faptul că s-au separat la finalul anului trecut. Cei doi erau împreună din 2015 și au spus inițial că ar fi vrut ca această decizie să rămână departe de ochii lumii. Din păcate, cu atâta bârfă în industrie, nimic nu poate rămâne secret.

„A fost o decizie comună luată la finalul anului trecut. Suntem doi prieteni foarte buni care au decis să fie un cuplu, însă nu a funcționat. Vom continua să fim prieteni în continuare”

Cuplul, luat la țintă deseori de tabloide au adăugat declarației „Orice altceva ce se scrie despre noi, nu ne aparține, e doar povestea SF a altcuiva. Mai presus de orice, am decis să ne păstrăm respectul unul față de celălalt”. Această nuntă a fost prima pentru Theroux și cea de-a doua pentru Aniston, care mai fusese căsătorită înainte cu Brad Pitt timp de atenție, 5 ani.

Aniston a vorbit despre această relație spunând „Erau niște vremuri când am crezut că era ceva romantic să mergem împreună într-o locație diferită odată la 3 luni. Acum, am devenit mult mai atentă cu proiectele în care sunt implicată.”

Aniston va fi starul serialului Apple alături de Reese Witherspoon. De asemenea, nici Theroux nu a lipsit din peisaj, acesta a jucat în  Star Wars: The Last Jedi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here