Home International Sute de oameni s-au îmbolnăvit în timpul unei croaziere organizată de Royal...

Sute de oameni s-au îmbolnăvit în timpul unei croaziere organizată de Royal Caribbean

598
0
Independence of the Seas

Un vas de croazieră ce aparținea celor de la Royal Caribbean s-a întors în Florida ieri, după ce sute de pasageri au suferit toxiinfecții alimentare. În timpul unei croaziere care ar fi trebuit să dureze 5 nopți, 332 de cazuri de boală s-au raportat, potrivit lui Owen Torres, purtător de cuvânt al Royal Caribbean. Totul s-a întâmplat pe vasul Independence of the Seas, la bordul căruia se aflau în acel moment aproximativ 5000 de persoane + echipaj. „Cei care au avut probleme stomacale au fost tratați de medicii noștri la bordul navei, sperăm ca toată lumea să-și revină cât mai repede.” Deocamdată nu se cunoaște cauza îmbolnăvirii.

„A fost groaznic. Numărul celor care vomitau în același timp ce aveau și diaree era incredibil” spune Tracy Flores, pasager al cărui copil în vârstă de 15 ani a venit bolnav. Oricum, se crede că numărul celor îmbolnăviți la bordul navei este mult mai mare, pentru că vineri au mai debarcat în portul Everglades din Florida un număr necunoscut de pasageri. Torres, purtătorul de cuvânt al celor de la Royal Caribbean, a mai afirmat faptul că s-au luat măsuri sporite de igienizare a navei pentru a evita astfel de probleme pe viitor. Totul va fi în regulă pentru următoarea croazieră.

„Încurajăm atât membrii echipajului cât și pasagerilor să se spele pe mâini foarte des, lucru destul de eficient împotriva virusurilor stomacali, virusuri care afectează în acest moment 300 de milioane de oameni la nivel mondial” continuă Torres.

Previous articleUn studiu al Pentagonului despre OZN-uri a fost făcut public
Next articleCum te asiguri ca smartphone-ul tau este in afara oricarui pericol de defectare?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here