Home International Disney pune bazele unui hotel tematic Star Wars

Disney pune bazele unui hotel tematic Star Wars

680
0
Star Wars

Pregătește-ți sabia laser. Disney a dezvăluit un loc în care vei putea experimenta universul cavalerilor Jedi ceva mai aparte – un hotel tematic Star Wars. Acesta se va deschide într-un parc tematic Star Wars din Disney World, Orlando și va permite celor care se cazează acolo să participe la câteva aventuri prin intermediul cărora să se simtă într-un adevărat film. Imaginile inițiale ale hotelului scot la iveală ferestre cu priveliști galactice.

„Suntem încântați de faptul că aceste tărâmuri tematice Star Wars se vor deschide în 2019. Suntem siguri că ceea ce se va întâmpla la Disney World va schimba un pic viziunea locațiilor tematice” spune Chapek într-o declarație. Noul hotel va permite călătorilor să trăiască o fantezie Star Wars.

„Din momentul în care sosești, vei deveni parte a poveștii Star Wars. Vei deveni imediat cetățean al galaxiei și vei experimenta toate poveștile, vei primi inclusiv costumație specifică” continuă Chapek. În plus, se pare că turiștii vor putea interacționa cu caracterele, vor putea să se înscrie în anumite aventuri și să exploreze galaxia. „Este 100% real și povestea îți va atinge fiecare minut din zi, totul va culmina cu o călătorie unică pentru fiecare persoană în parte care vine să viziteze locația”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here