Home Lifestyle Cele mai spectaculoase căsuțe din copac

Cele mai spectaculoase căsuțe din copac

845
0

Casele din copac sunt construite sub diferite forme indiferent că este vorba despre un simplu loc de joacă pentru copii sau despre un loc liniștit în care adulții să-și găsească relaxarea. Vom trece în revistă în cele ce urmează câteva dintre cele mai fabuloase căsuțe din copac, căsuțe care mai mult ca sigur vă vor stârni imaginația și vă vor face să vă doriți și voi una.

Cele mai spectaculoase căsuțe din copac

  1. Kapku Lodge – Kaikoura, Noua Zeelandă. Cu ferestre din sticlă și structuri tradiționale, mulți ar spune că aceste case nu se încadrează în categoria celor din copac. Ei bine, structurile într-adevăr nu par să se încadreze însă sunt poziționate în vârful copacilor.
  2. Tehouse Tetsu – Hokuto, Japonia. Înconjurată de flori de cireși, casa proiectată de Terunobu Fukimori pare desprinsă din basme. Este micuță și foarte cochetă.
  3. UFO Tree Hotel – Harads, Suedia. Nu, nu este un OZN autentic, este o simplă căsuță în copac.
  4. Mirrorcube Tree Hotel – Harads, Suedia. Adânc ascunsă în pădurile din nordul Suediei, această căsuță este construită doar din oglinzi și sticlă. Cei care poposesc aici au acces la o priveliște în 360 de grade de nota 10. A fost construită de Tham&Videgard pentru hotelul Brittas Pensionat.
  5. Nicko Bjorn Elliot Tree House – Toronto, Canada. Suspendată pe trei piloni din lemn de pin, această casă a fost proiectată pentru copii de Nicko Bjorn Elliot din Toronto.
  6. Bialsky Tree House – New York, SUA. Proiectată de Pete Nelson în acord cu Michael Ince, căsuța a fost ridicată cu lemne reciclate și a fost construită inițial pentru copii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here