Home International Unui pescar i-a sărit un rechin alb în barcă

Unui pescar i-a sărit un rechin alb în barcă

742
0
rechin

A fost captura vieții lui. Pescarul Terry Selwood în vârstă de 73 de ani încerca să ofere o explicație logică pentru cele întâmplate. Acesta pescuia pe coasta de est a Australiei în zona Evans Head, sâmbătă, când un rechin alb de dimensiuni incredibile a sărit din ocean direct în barca lui.

„Rechinul a sărit în barca mea. Când a căzut în barcă, m-a lovit peste mână și am căzut în genunchi. Se zbătea nebunește în toată barca așa că m-am cățărat pe cabina bărcii. De acolo, am sunat după ajutor.” spune Terry Selwood. La primele măsurători, se pare că peștele are aproape 3 metri lungime. Evans Head Marine Rescue Unit a trimis o șalupă la fața locului și a pus în stand-by și un elicopter. Când au ajuns la fața locului, l-au găsit pe Selwood plin de sânge cu numeroase tăieturi pe antebraț. Pescarul a fost transferat în barca de salvare unde a primit îngrijiri medicale.

În drum spre țărm, Selwood a povestit cum stătea liniștit în mijlocul bărcii sale când, dintr-o dată, un rechin a sărit din apăi fix în barca lui. I-a rupt motorul și a aterizat pe punte, moment în care a început să se zbată violent. În timp ce încerca să se îndepărteze de rechin, Selwood s-a lovit, nu a fost mușcat de pește sau ceva de genul. A fost în siguranță abia după ce s-a suit pe cabină. Într-un final, rechinul a fost predat către Department of Primary Industries, unde va fi cercetat și folosit pentru studii. În ciuda faptului că a scăpat doar cu câteva tăieturi, Selwood s-a ales cu o poveste incredibilă pe care acum cu siguranță o va spune nepoților.

Previous articleDupă inundațiile din Sri Lanka, localnicii riscă să fie mâncați de crocodili
Next articleCaroline Kennedy despre JFK: îmi e dor de el în fiecare zi
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here