Home International Unui pescar i-a sărit un rechin alb în barcă

Unui pescar i-a sărit un rechin alb în barcă

852
0
rechin

A fost captura vieții lui. Pescarul Terry Selwood în vârstă de 73 de ani încerca să ofere o explicație logică pentru cele întâmplate. Acesta pescuia pe coasta de est a Australiei în zona Evans Head, sâmbătă, când un rechin alb de dimensiuni incredibile a sărit din ocean direct în barca lui.

„Rechinul a sărit în barca mea. Când a căzut în barcă, m-a lovit peste mână și am căzut în genunchi. Se zbătea nebunește în toată barca așa că m-am cățărat pe cabina bărcii. De acolo, am sunat după ajutor.” spune Terry Selwood. La primele măsurători, se pare că peștele are aproape 3 metri lungime. Evans Head Marine Rescue Unit a trimis o șalupă la fața locului și a pus în stand-by și un elicopter. Când au ajuns la fața locului, l-au găsit pe Selwood plin de sânge cu numeroase tăieturi pe antebraț. Pescarul a fost transferat în barca de salvare unde a primit îngrijiri medicale.

În drum spre țărm, Selwood a povestit cum stătea liniștit în mijlocul bărcii sale când, dintr-o dată, un rechin a sărit din apăi fix în barca lui. I-a rupt motorul și a aterizat pe punte, moment în care a început să se zbată violent. În timp ce încerca să se îndepărteze de rechin, Selwood s-a lovit, nu a fost mușcat de pește sau ceva de genul. A fost în siguranță abia după ce s-a suit pe cabină. Într-un final, rechinul a fost predat către Department of Primary Industries, unde va fi cercetat și folosit pentru studii. În ciuda faptului că a scăpat doar cu câteva tăieturi, Selwood s-a ales cu o poveste incredibilă pe care acum cu siguranță o va spune nepoților.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here