Home International United Airlines a ajuns la înțelegere cu pasagerul scos cu forța din...

United Airlines a ajuns la înțelegere cu pasagerul scos cu forța din avion

832
0
United Airlines

United Airlines au ajuns recent la un acord cu Dr. David Dao, pasagerul care a fost scos cu forța din avion, târât printre culoare la începutul acestei luni. Acest incident a devenit mai mult decât viral pe net și a șocat oarecum întreaga lume. Avocații lui Dao au anunțat ieri faptul că s-a ajuns la o înțelegere dar nu au spus care sunt termenii acestei înțelegeri.

„Domnul Munoz a spus că va face exact ce trebuie și s-a ținut de cuvânt. În plus, United și-a asumat întreaga răspundere pentru cele întâmplate fără să încerce să dea vina pe altcineva”  spune Thomas Demetrio, unul dintre avocații lui Dao. Un polițist care lucra în slujba orașului Chicago a fost cel care a târât pasagerul din avion. Acesta a fost suspendat din funcție.

Dao a fost scos din avion pentru a face parte membrilor echipajului iar după acest incident nefericit, United Airlines a spus că nu va mai folosi ofițeri de poliție pentru a scoate pasagerii din avion. Incidentul a avut loc pe data de 9 aprilie și de atunci, compania are parte numai de reacții negative.

În primă fază conducerea companiei a felicitat angajații pentru că l-au dat jos pe Dao din avion, urmând astfel protocoalele fără să se dea înapoi de la nimic. Cu toate acestea, după ce pe internet au apărut mai multe imagini prin care Dao era înfățișat drept un pasager calm, compania a schimbat discursul. Compania a spus că Munoz, CEO-ul, l-a sunat pe pasager de multe ori pentru a-și cere scuze. Înțelegerea între United Airlines și Dao vine într-o zi în care compania anunță faptul că are de gând să-și facă pasagerii să se simtă mai confortabil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here