Home Diverse De unde poți să faci rost de o vidanjă în București?

De unde poți să faci rost de o vidanjă în București?

849
0
vidanjă

România este genul acela de țară în care se construiește mult, dar foarte haotic, fără să se țină cont de cele mai elementare reguli. Cred că mulți dintre noi am auzit de case construite cu bani grei a căror execuție a fost una lamentabilă, greșită, care a atras după sine niște cheltuieli uriașe de corectare. De ce există atât de mult haos în acest domeniu al construcțiilor din România? Ei bine, explicația este una destul de simplă. Pe-o parte avem de-a face cu o lipsă a mâinii de lucru calificate și astfel ești nevoit să lucrezi la casă cu cine nimerești, apoi pe altă parte nimeni nu verifică din timp etapele construcțiilor astfel încât să se asigure că nu există nici un fel de problemă.

Am dorit să abordez acest subiect pentru că mi-am adus aminte de un amic de-al meu care și-a construit o casă pe la periferia Bucureștilor și a avut proasta inspirație să dea mâna cu meseriașul român. Meseriașul român care a ales să rămână în țară și să se prefacă un priceput când de fapt el habar nu are ce face îți ia o grămadă de bani iar la final îți livrează o bazaconie. Bazaconia în cazul prietenului meu este așa zisa canalizare. Da fraților, nici nu s-a mutat bine omul, că a fost nevoit să apeleze la servicii de vidanjare. Canalizarea cu pricina a fost greșit proiectată și astfel se înfunda o dată șa câteva zile. Noroc cu cei de la vidanjari-desfundari-salubritate.ro care l-au servit și l-au ajutat să desfunde nenorocita aia de țeavă și să poată astfel folosi toaleta. E de-a dreptul ridicol câte probleme poți avea din cauza unor oameni care nu au nici o treabă cu domeniul în care spun că se pricep. Cred că numai la noi poți să iei contact cu meseriașii lui Pește care se ondulează după bani ca floarea soarelui după lumină, ca să nu zic ca musca după altceva.

Așadar, dacă vreodată o să aveți și voi nevoie de servicii de vidanjare în București, puteți apela cu încredere la cei de la vidanjari-desfundari-salubritate.ro și ar fi indicat să apelați la o firmă care se ocupă de proiectare canalizare în cazul în care povestea se repetă și se repetă din nou. Cred că nimic nu e mai frustrant decât să te muți într-o casă nouă în care ți-ai băgat toți banii și să vei ulterior că ceva nu funcționează așa cum trebuie. Mare atenție așadar cu cine alegeți să lucrați în construcția caselor, evitați pe cât posibil să aduceți la muncă pentru lucrurile importante oameni pe care nu-i cunoașteți sau care nu oferă încredere/portofoliu al lucrărilor precedente.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here