Home Lifestyle Turnurile de control – frumusețe în ochii fotografului Carolyn Russo

Turnurile de control – frumusețe în ochii fotografului Carolyn Russo

697
0
Turnurile de control

Aceste turnuri veghează zilnic zeci de mii de avioane. Din interiorul lor, controlorii se asigură că totul se desfășoară în condiții optime și că fiecare avion este în siguranță atât pe cer cât și pe aeroport. Ei bine, trebuie să știți că unele turnuri de control pot fi văzute chiar și atracții turistice de către călători, așa că nu ar fi de mirare dacă v-aș spune că fotografii sunt destul de atrași de ele. Unele turnuri de control au fost construite de arhitecți celebri care au ales să facă experimente și rezultatul a fost unul mai mult decât spectaculos. Carolyn Russo este unul dintre fotografii pasionați de turnurile de control iar în cele ce urmează vom vedea câteva dintre cele mai interesante poze ale lui.

Turnurile de control – frumusețe în ochii fotografului Carolyn Russo

Carolyn Russo a avut nevoie de 9 ani pentru a putea aduna suficiente fotografii ce înfățișează turnuri de control din întreaga lume. Când a reușit, a pus la cale prima sa expoziție. Dacă vă întrebați cum a reușit să călătorească atât de mult, trebuie să știți că a avut un job care i-a impus acest lucru. Turnul de control de mai jos este cel din Edinburgh și a fost surprins în momentul în care Carolyn Russo a fost nevoită să se ducă la o conferință.

Adevărata pasiune pentru Carolyn Russo a izbucnit în momentul în care pe fereastra avionului a zărit turnul de control La Guardia din New York. Textura turnului părea un con de îngheță de vanilie sau un fel de cașcaval elvețian.

„Înainte să fotografiez acest turn m-am documentat. Ei bine, în momentul în care ajung acolo, nu numai că am încercat să fac un portret al turnului dar m-am simțit ca și cum m-aș fi văzut cu un vechi prieten” spune Carolyn Russo despre Stockholm Arlanda.

Previous articleSe mai poate face agricultură în România?
Next articleUnited Airlines a ajuns la înțelegere cu pasagerul scos cu forța din avion
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here