Șarpele

Șarpele din avion

99

Un șarpe a fost găsit duminică în timpul unui zbor de 90 de minute al Ravn Alaska din Aniak către  Anchorage. După 15 minute de la decolare, piloții au spus pasagerilor că se află un șarpe liber prin avion…

„Aproape imediat după anunț. Un băiat care stătea cu mama sa pe ultimul rând a găsit șarpele, care se ascundea sub scaunul lui. Stewardesa și pilotul au preluat controlul situației imediat” spune Anna McConnaughy.

Stewardesa a luat șarpele și l-a pus într-o plasă din plastic și modul în care acel animal a ajuns în avion a fost imediat lămurit. Evident, un pasager a adus la bord reptila deși nu avea voie. Nu este deocamdată clar dacă pasagerul cu pricina a fost tras la răspundere pentru micul incident, dar cert este că avionul a aterizat în siguranță la destinație în Anchorage, fără nici un fel de întârziere.

Articole RecomandateMă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *