Home International S-a rupt trenul de aterizare al unui avion pe aeroportul din Amsterdam

S-a rupt trenul de aterizare al unui avion pe aeroportul din Amsterdam

797
0
trenul de aterizare

Unui avion de pasager englezesc i-au sărit roțile de la trenul de aterizare joi, pe aeroportul din Amsterdam numit Schiphol. Nimeni nu a fost rănit în timpul aterizării potrivit oficialii aeroportului, care conform ultimelor statistici, este unul dintre cele mai aglomerate din lume la ora actuală.

„Trenul de aterizare al unui avion Flybe s-a defectat în timpul în care era efectuată manevra de aterizare. Toți pasagerii sunt în siguranță și se află în terminal” spune aeroportul Schiphol pe Twitter.

Compania aeriană Flybe a confirmat faptul că unul dintre avioanele sale a fost implicat într-un incident șa Schiphol: „Prima noastră grijă a fost starea pasagerilor și a echipajului” spun aceștia prin intermediul unei declarații.

În momentul producerii incidentului, la bordul aeronavei se aflau 59 de persoane. Discutăm despre un Dash-8 Q400 ce poate transporta maxim 78 de pasageri și care inițial a fost proiectat pentru a fi bombardier în armata canadiană.

Incidentul s-a produs la ora locală 4:59 PM și de vină par să fie vânturile foarte puternice care au pus la mare încercare stabilitatea aeronavei. Aceste vânturi se pare că s-ar fi apropiat de incredibila valoare de 90 de kilometri pe oră în acele momente.

Aeroportul și-a întrerupt activitatea pentru câteva minute conform procedurilor dar a revenit la normal în scurt timp. Flybe a spus într-o declarație faptul că a trimis o echipă la Amsterdam pentru a investiga acest caz destul de ciudat.

Previous articleCum arată un gentleman modern?
Next articleSclavi ținuți captivi într-un hotel din Scoția
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here