Home International S-a rupt trenul de aterizare al unui avion pe aeroportul din Amsterdam

S-a rupt trenul de aterizare al unui avion pe aeroportul din Amsterdam

923
0
trenul de aterizare

Unui avion de pasager englezesc i-au sărit roțile de la trenul de aterizare joi, pe aeroportul din Amsterdam numit Schiphol. Nimeni nu a fost rănit în timpul aterizării potrivit oficialii aeroportului, care conform ultimelor statistici, este unul dintre cele mai aglomerate din lume la ora actuală.

„Trenul de aterizare al unui avion Flybe s-a defectat în timpul în care era efectuată manevra de aterizare. Toți pasagerii sunt în siguranță și se află în terminal” spune aeroportul Schiphol pe Twitter.

Compania aeriană Flybe a confirmat faptul că unul dintre avioanele sale a fost implicat într-un incident șa Schiphol: „Prima noastră grijă a fost starea pasagerilor și a echipajului” spun aceștia prin intermediul unei declarații.

În momentul producerii incidentului, la bordul aeronavei se aflau 59 de persoane. Discutăm despre un Dash-8 Q400 ce poate transporta maxim 78 de pasageri și care inițial a fost proiectat pentru a fi bombardier în armata canadiană.

Incidentul s-a produs la ora locală 4:59 PM și de vină par să fie vânturile foarte puternice care au pus la mare încercare stabilitatea aeronavei. Aceste vânturi se pare că s-ar fi apropiat de incredibila valoare de 90 de kilometri pe oră în acele momente.

Aeroportul și-a întrerupt activitatea pentru câteva minute conform procedurilor dar a revenit la normal în scurt timp. Flybe a spus într-o declarație faptul că a trimis o echipă la Amsterdam pentru a investiga acest caz destul de ciudat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here