Home International Washington se pregătește de schimbare

Washington se pregătește de schimbare

719
0
Donald Trump

Donald Trump a sosit la Washington și are de gând să rămână acolo vreo câțiva ani. Vineri, magnatul imobiliar va fi investit în funcția de Președinte al SUA. Joi, la concertul de dinainte de investire organizat la Memorialul Lincoln, Trump a spus mulțimii că va fi un președinte al tuturor americanilor.

„Este un moment unic în viața mea și în viața tuturor americanilor. Vom reuși să reîntregim America, vom face America o țară minunată cum era cândva. Vom face America o țară minunată pentru oamenii noștri, pentru toată lumea.” A spus Trump la cina de joi seară.

Evenimentul de joi seară nu a fost lipsit de incidente  iar pe măsură ce protestatarii și-au făcut apariția, lucrurile au degenerat. Aceste manifestări aveau ca scop întreruperea evenimentului iar cei mai mulți oameni s-au strâns pe 14th Street, în afara National Press Club. Aici, ei și-au spus nemulțumirea față de  “DeploraBall”,  un eveniment organizat de unii dintre cei mai vehemenți suporteri ai lui Donald Trump.

Între timp, tranziția puterii de la un președinte democrat la unul republican a pus pe stop majoritatea politicii de la Washington. Toată lumea așteaptă marea schimbare care va avea loc vineri. Președintele Obama își face bagajul și își adună toate lucrurile pe care le mai are în birou, alături de echipa care i-a fost alături în ultimii ani. Se bucură cu alte cuvinte de ultimele ore petrecute la Casa Albă.

„După 6 ani petrecuți aici, ies pe aceste uși pentru ultima dată” spune secretarul de presă al Casei Albe, Eric Schullz pe Twitter.

Așteptăm cu toții ceremonia de vineri după care, America va avea un nou președinte în adevăratul sens al cuvântului. Să vedem care vor fi schimbările pe care Donald Trump va putea să le impună.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here