Home Diverse Ești în căutarea unui loc de muncă? Aplică online pe infomunca.ro

Ești în căutarea unui loc de muncă? Aplică online pe infomunca.ro

783
0
infomunca.ro

În ultimii 10 ani, site-urile cu anunțuri online au căpătat un pic de avânt și cele care s-au dovedit cele mai utile românilor au fost cele care publicau anunțuri cu oferte pentru diverse locuri de muncă. În România există o problemă destul de mare cu rata șomajului și din păcate, ANOFM nu se descurcă admirabil în ceea ce privește plasarea forței de muncă sau promovarea de locuri de muncă vacante. Astfel, site-uri precum infomunca.ro au ieșit în evidență, devenind o alternativă mult mai plauzibilă pentru cei care doreau să se angajeze față de interminabilele drumuri către Agențiile Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă. Pentru oameni e mult mai simplu și mai eficient să stea acasă, să completeze un C.V. online și să aplice pentru diverse locuri de muncă prin intermediul portalurilor.

Dar totuși, de ce să alegi infomunca.ro și nu alte portaluri celebre deja în acest domeniu? Ei bine, în primul rând există o serie de avantaje despre care vom discuta în cele ce urmează. Sunt avantaje destul de mari specifice portalurilor destul de nou apărute pe piață. Cu cât tehnologia avansează în domeniul online, cu cât vom avea niște opțiuni mai interesante și mai eficiente în cadrul acestor site-uri de anunțuri pentru locuri de muncă. Acestea fiind spuse, să trecem așadar în revistă cele mai importante avantaje pe care portalul infomuncă.ro le are.

Fă-ți cont pe infomunca.ro pentru că:

  • Ai șanse mult mai mari să fii selectat pentru un interviu și implicit, să te angajezi. Cred că am observat cu toții faptul că pe cele mai consacrate portaluri de recrutare online, la anumite joburi se strâng 2541 candidați pentru un singur post. E ridicol. Care sunt șansele să fii chemat la interviu măcar? Pe infomunca.ro, fiind un portal mai nou, nu vei avea parte de o asemenea concurență absolut ridicolă.
  • Ai filtre mult mai bune față de alte portaluri și în acest mod ajungi fix la joburile care te interesează. Poți căuta joburi în funcție de nivelul de carieră dar și în funcție de companie. De asemenea, cum pentru cei mai mulți dintre candidați salariul este cel care contează cel mai mult, există un filtru și pentru selectarea nivelului de salarizare, alături bineînțeles de domeniul de activitate. Așadar, dacă lucrezi în marketing și ai deja o anumită experiență, găsești pe infomunca.ro locuri de muncă în marketing la un nivel de salarizare specific. Aceste filtre sunt foarte bune, întrucât reușesc să elimine timpul pierdut și aplicarea la joburi care poate nu interesează atât de mult.
  • Este foarte simplu să-ți faci cont. Pașii sunt foarte intuitivi și puțini comparativ cu alte site-uri. Dacă ai un cont de Facebook bazat pe o adresă de e-mail, vei putea să faci un cont pe infomunca.ro folosind contul de pe celebra rețea de socializare. Dacă nu ai așa ceva, poți crea foarte simplu un cont pe bază de e-mail și parolă. De asemenea completarea C.V.-ului este mult mai simplă și rapidă față de alte portaluri.
  • Poți pune întrebări angajatorului, funcție pe care nu am văzut-o până acum la nici un alt portal. În cazul în care ai oarece nelămuriri legate de un anumit job la care ai vrea să aplici, pe infomunca.ro ai posibilitatea să adresezi o întrebare angajatorului care a postat anunțul. Astfel, șansele să aplici pentru un job care nu te interesează atât de tare se reduc la zero, la fel și timpul pierdut ulterior pe la potențiale interviuri.
  • Joburile sunt grupate strategic în jurul celor mai importante huburi comerciale din țară. Cei de la infomunca.ro au înțeles ce se întâmplă în provincie, respectiv în orașele mici de provincie. Au concentrat astfel joburile în jurul marilor huburi economice din țară, precum Cluj, București, Timișoara și așa mai departe. Orașele mici de provincie sunt într-o continuă depopulare iar din punct de vedere economic sunt aproape zero, cu mici excepții bineînțeles. De exemplu găsești pe infomnunca.ro cele mai interesante locuri de muncă în Cluj, întrucât Clujul este polul numărul 1 în țară pe parte de IT.
  • Ai parte de promovare a C.V.-ului foarte ieftină, promovare care te va ajuta destul de mult. Pentru puțin peste 20 de lei/lună, C.V.-ul tău va fi poziționat întotdeauna în fața celor care sosesc ultimele. Cu alte cuvinte, angajatorii vor ajunge la C.V.-ul tău prima dată în cazul în care se strâng foarte mulți interesați. Comparativ cu alte portaluri, 21.4 RON lunar este destul de bine.
  • Ai șanse mult mai mari să prinzi un job în străinătate fără comision și fără țeapă. Cei de la infomunca.ro au și agenție de plasare a forței de muncă în străinătate așa că cei care sunt în căutarea unui asemenea job vor avea parte de mult mai multă seriozitate, transparență și nu în ultimul rând, egalitate de șanse. Piața plasării forței de muncă în străinătate este plină în acest moment de samsari și țepari, așa că dacă vei aplica pe infomunca.ro, vei avea parte de siguranță și seriozitate.
  • Ai o secțiune specială pe site numită „Articole Carieră” din care poți afla detalii despre ce presupun anumite joburi la care ai vrea să aplici dar despre care nu știi prea multe lucruri. Se întâmplă de multe ori ca pe aceste portaluri să apară un job cu o denumire ceva mai ciudată și parcă ai vrea să aplici dar nu prea știi cu ce se mănâncă, nu prea ai habar despre ce este vorba acolo. Ei bine, cei de la infomuncă.ro au avut grijă să scrie niște articole despre o sumedenie de joburi în secțiunea intitulată „Articole Carieră”, articole care vor lămuri multe mistere și pe care din păcate nu le-am mai văzut la nici un alt portal destinat ocupării forței de muncă.
  • Poți vedea foarte clar dacă C.V.-ul tău a fost vizualizat sau nu. Nu vei fi nevoit să stai cu inima cât un purice și să trăiești cu speranța că aștepți un răspuns care nu va veni niciodată. Cel mai aiurea lucru pentru un om în căutarea unui loc de muncă este incertitudinea legată de vizualizarea C.V-ului. Acest coșmar a fost trăit de majoritatea celor care au ales să bată din poartă în poartă prin oraș în căutarea unui loc de muncă dar online, pe infomunca.ro, nu vei avea de-a face cu așa ceva. Acolo o să vezi clar dacă angajatorul ți-a văzut C.V.-ul.

Acestea sunt cele mai importante motive pentru care ar trebui să vă faceți cont pe infomunca.ro, în cazul în care sunteți în căutare de locuri de muncă bineînțeles. Dacă aveți întrebări legate de acest portal, nu ezitați să le lăsați în secțiunea de comentarii.

Previous articleSpitalul pentru șoimi din Abu Dhabi
Next articleWashington se pregătește de schimbare
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here