Home International Un tren a deraiat în India, 140 de persoane și-au pierdut viața

Un tren a deraiat în India, 140 de persoane și-au pierdut viața

736
0
tren a deraiat în India

Un supraviețuitor a spus că dormea la 3 dimineața, duminică, în timp ce trenul traversa nordul Indiei.

„Dintr-o dată, s-a produs o smucitură puternică. Ale noastre capete s-au lovit de tavan” spune Ravindra Pathak.

Peste 140 de persoane au murit în momentul în care trenul de pasageri Patna-Indore a deraiat. Acest tren lega orașul Indore din centrul Indiei de orașul Patna aflat în nord-est și a ieșit de pe șine în apropiere de Kanpur. Kanpur este situat în regiunea Uttar Pradesh, la aproximativ 450 de kilometri sud-est de New Delhi – capitala Indiei. Locul accidentului a fost degajat până în acest moment, iar cifrele celor afectați este una incredibilă: 110 cadavre identificate, 169 de persoane rănite.

Un supraviețuitor a spus către CNN că trenul a început să se zgâlțâie și să scârțâie foarte tare în dimineața zilei de duminică.

„Am simțit cum metalul penetrează alt metal, ca într-o coliziune. În acel timp, patul meu era cu fundul în sus.” Spune Shresth.

Shresth este printre primii care s-a cățărat prin vagoanele contorsionare ca să iasă afară. Acesta călătorea cu un prieten către orașul Lucknow pentru a participa la un eveniment. În momentul în care au încercat să iasă din tren, aceștia au găsit pe coridor mai multe cadavre.

„Nu am vrut să calc pe acele cadavre așa că am ieșit pe o ușă mai îndepărtată de noi. În momentul în care am reușit să ne cățărăm și să ieșim din vagon, tot ce am putut vedea a fost un morman de fiare, oameni morți și copii care își plângeau părinții”. Spune Shresth.

Cei doi  au folosit GPS-ul pentru a localiza cu exactitate trenul și pentru a transporta răniții la spitalul din primul sat. Mai târziu, aceștia au zărit și ambulanțele cum soseau. Shresth spune că acest accident l-a șocat pe viață.

Previous articleTelescopul Kepler al celor de la NASA a descoperit 1284 de planete noi
Next articleTu ești dispus să cumperi anvelopele de iarnă?
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here