Home International 5 deținuți au evadat pentru a salva viața unui gardian

5 deținuți au evadat pentru a salva viața unui gardian

802
0
deținuți

Un grup de 5 deținuți ai închisorii din Texas sunt văzuți drept adevărați eroi după ce au dat buzna din celula lor pentru a salva viața unui gardian. Totul s-a întâmplat pe data de 23 iunie și imaginile au fost date publicității astăzi.

Deținuții se aflau într-o zonă cu securitate scăzută în subsolul unei închisori parte componentă a tribunalului din Texas. Dintr-o dată, un ofițer care-i păzea de dincolo de gratii a avut o urgență medicală. În timp ce vorbea cu deținuții, s-a prăbușit peste scaun și și-a pierdut cunoștința. Deținuții au ieșit din celulă și au început să lovească pereții și să țipe după ajutor.

2

Aceștia au încercat să trezească ofițerul căzut la pământ și au folosit chiar și stația radio pe care acesta o avea asupra sa pentru a cere ajutor. Din păcate ofițerul nu avea puls și nu respira. Șeriful și ceilalți ofițeri au auzit zgomotul și au venit imediat să vadă ce se petrece. Au chemat personalul de urgență care a folosit defibrilatorul pentru a-l aduce pe ofițer în simțiri. A fost o intervenție reușită iar medicii au reușit să-l stabilizeze.

Totul a durat 2 minute, au fost minute prețioase iar dacă deținuții nu s-ar fi comportat în acest mod, viața acelui ofițer s-ar fi pierdut cu siguranță. Deținuții au fost încuiați înapoi în celulă primind mulțumiri, nu acuzații că ar fi evadat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here