Home Diverse Sandalele te pot salva de la disconfort

Sandalele te pot salva de la disconfort

1352
0
sandalele

Deși vara pare anotimpul iubit de toată lumea, cu soare, cu mare, cu plajă și multe concedii, adevărul este că disconfortul poate să pună în umbră toate marile avantaje ale acestui anotimp minunat. Temperaturile de peste 35 de grade Celsius nu sunt ușor de suportat și pot crea disconfort mai ales la picioare.

Îmbrăcămintea și încălțămintea trebuie să fie astfel foarte bine aleasă, pentru a evita la maxim disconfortul și pentru a te putea bucura la maxim de anotimpul pe care toată lumea-l dorește. Îmbrăcămintea trebuie să fie largă și sumară, cât despre încălțăminte, sandalele sunt cele mai indicate în această perioadă.

Care sunt cele mai comode sandale pentru vară?

Sandalele nu sunt prea căutate în România, erau la modă acum foarte mulți ani dar pe măsură ce am evoluat, le-am lăsat așa în fundal și am preferat să folosim adidași sau șlapi. Adidașii nu sunt foarte indicați pentru aceste temperaturi foarte ridicate din cauza disconfortului și al mirosului, iar șlapii sunt o invenție pentru mare și plajă adusă-n oraș de țăranul român. Astfel, sandalele rămân una dintre cele mai interesante opțiuni și cele mai comode de asemenea. Sandalele Avarca sunt de departe cele mai confortabile. Sunt din piele naturală și după cum puteți vedea, au și un design aparte. Contează destul de mult și aspectul, nu doar confortul.

De unde poți cumpăra cele mai confortabile sandale?

Magazinele online au primit marfă. Asta toată lumea poate să observe, însă din punctul meu de vedere doar unul este de luat în seamă. Este vorba despre sandaleavarca.ro, un magazin online al unui producător, de nișă,  unde se vând NUMAI sandale. Am spus de multe ori faptul că produsele de nișă sunt mult mai calitative și au un preț destul de bun comparativ cu ce se vinde prin magazinele obișnuite. De exemplu cu 150 de lei poți cumpăra de pe sandaleavarca.ro încălțăminte care pe site-uri mixte costă peste 250 de lei și poate nu sunt atât de calitative.

Sandale bărbătești Avarca
Sandale bărbătești Avarca

De ce să optezi pentru sandale pe timp de vară?

După cum spuneam mai devreme, sandalele sunt foarte confortabile, te scapă de mirosurile neplăcute și sincer să fiu, îți oferă personalitate pentru că nu mulți sunt cei care folosesc așa ceva. Dacă în rândul femeilor sandalele sunt ceva mai întâlnite, bărbații capătă un aer aparte, o eleganță ieșită din comun atunci când se echipează cu o pereche de sandale. Știu că pentru mulți, o apariție la un eveniment în sandale sau chiar o plimbare pe stradă pot să pară ciudate, însă cei care țin la cultul personalității și la ideea de unicitate, nu vor ezita să încerce și viața într-o pereche de sandale… Vor avea parte de o vară mult mai relaxantă și mai puțin toridă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here