Home Lifestyle Cum poți scăpa de șpaga în plic pe care trebuie să o...

Cum poți scăpa de șpaga în plic pe care trebuie să o dai medicului

916
0
șpaga în plic

Cred că toți cei care am ajuns vreodată pe mâna unui medic din spitalul de stat am observat că nu se uită la noi dacă nu venim cu plicul cu bani în buzunar. E cea mai josnică practică din spitalele românești în care ai șanse să mori cu zile în cazul în care ai ghinionul să fii sărac sau să nu ai atunci bani de șpagă. Ei bine, cred că mulți dintre voi se întreabă cum putem face să nu mai depindem de acești medici care nu mai au suflet în el absolut deloc. Soluția este una cât se poate de românească: programări la clinica Laurus Medical.

Știu că nu sunteți de acord cu ideea să mergeți la o clinică privată precum Laurus Medical, știu că o viață întreagă vi s-au oprit bani pentru asigurarea de sănătate. Știu că vreți să beneficiați de banii care vi s-au oprit toți acești ani, mulți la număr și să fiți tratați fără să plătiți spitalizarea. Dar oare nu e mai bine să renunțați la gândul că veți plăti spitalizarea să scăpați de medicii incompetenți cărora le mai dai și șpagă la plic doar ca să te bage în seamă? Serios, de cât să dai banii drept șpagă în plic, mai bine te duci la o clinică privată și cumperi niște servicii de calitate cu ei…

Să nu uităm că marea majoritate a medicilor rămași în țară sunt de-a dreptul incompetenți. Au rămas pentru că pot fi nemernici și pentru că le place șpaga. Au rămas pentru că sunt incompetenți și nu i-ar accepta nimeni la o clinică din străinătate, acolo se caută performanța și inteligența, nu oameni care să fie după apucat și după șpagă.  Evident, nu bag pe toți în aceeași oală, există și medici buni în țara asta, dar foarte puțini. Ai șanse foarte mici să-i întâlnești.

Caută pe consultăclick.ro o clinică ce ar putea să corespundă cu problema ta, alegeți medicii, discută cu ei și rezolvă-ți problema alături de adevărații profesioniști, nu cu șpagangii și incompetenți. Banii, tot ăia sunt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here