Home International Titanic 2 va fi lansat la apa in 2018

Titanic 2 va fi lansat la apa in 2018

1020
0
Titanic

O replica a celebrului Titanic va fi lansata la apa in 2018. Discutam despre un vas in toata regula, nimic de jucarie, nimic macheta. Miliardarul australian Clive Palmer este cel care doreste sa reconstruiasca Titanicul si deja lucreaza intens cot la cot cu echipe de ingineri din intreaga lume pentru a pune cap la cap reconstructia celebrului vapor.

Vasul Titanic 2 va fi o replica exacta a originalului, iar cand va fi gata, pasagerii imbarcati vor primi chiar si haine de epoca pentru a recrea intocmai experienta acelor vremuri. Titanicul, vasul original, s-a scufundat in urma cu peste 100 de ani (1912) in urma coliziunii cu un iceberg. Palmer spune ca Titanic 2 este construit in memoria celor care si-au pierdut viata in acea catastrofa.

Vasul va fi construit pe santierele navale din China si Dubai intre 2016 – 2018, si va fi lansat la apa undeva pe la jumatatea anului 2018 in cazul in care nu vor fi intarzieri.

Cu siguranta va fi unul dintre cele mai interesante proiecte ale anului 2018 si daca se va reusi replicarea marelui Titanic, ati face bine sa incercati sa prindeti un bilet pentru prima croaziera pe care o va face.

Stati linistiti, nu cred ca va avea aceeasi soarta precum vasul original pentru ca tehnologia a evoluat si nu cred ca vapoarele, mai ales de asemenea dimensiuni monstru, mai pot fi scufundate de o bucata de gheata.

Deocamdata nimeni nu stie mare lucru despre proiect, pe masura ce se vor afla detalii va vom tine la curent. Toata lumea este curioasa daca va reusi oare miliardarul sa faca o replica intocmai celebrului Titanic. Vom afla cel mai probabil peste 2 ani de zile raspunsul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here