Home WarPress Rusia acuzata ca bombardat civili in Syria

Rusia acuzata ca bombardat civili in Syria

771
0
rusia

Inevitabilul se produce, presiune din ce in ce mai mare in legatura cu raidurile rusesti prin Syria. S-a intamplat ceea ce era de asteptat, Rusia nu a reusit sa comunice cu restul comunitatilor implicate in raidurile din Syria in legatura cu grupurile ce trebuiesc atacate. Secretarul de Stat SUA John Kerry a spus sambata faptul ca atacurile rusesti in Syria au fost in cea mai mare parte indreptate catre trupe grupari aliate si ca e crucial ca aceasta tara sa inceteze sa mai atace pe cei care sunt de aceeasi parte a baricadei.

Grupul International de suport in Syria, grup din care face parte si Rusia, a cazut de acord sa contribuie la o mai buna comunicare pentru a evita alte episoade de acest gen.

Marile puteri ale lumii au convenit saptamana aceasta asupra incetarii ostilitatilor in Syria. De asemenea, vor incepe imediat livrarile de ajutoare. Totusi, Kerry a spus ca mai e cale lunga pana cand pacea se va asterne in aceasta tara. Razboiul civil din Syria dureaza deja de 5 ani, punand la pamant orase intregi, omorand aproape jumatate de milion de oameni, trimitand refugiati in Europa.

Rusia neaga atacurile aeriene gresite

Sambata, Rusia a negat ca ar fi bombardat civili in Syria, afirmand ca s-a protejat doar impotriva militantilor. “Nu exista dovezi ca bombardamentele noastre s-ar fi indreptat inspre civili desi toata lumea pare sa ne acuze de acest lucru” spune Primul Ministru rus Dmitry Medvedev intr-o conferinta. Acesta apara interventiile militare rusesti in Syria spunand ca acestea protejeaza interesele nationale.

Comentariile lui Dmitry Medvedev au aparut dupa ce Manuel Valls a avertizat Moscova ca seamana razboi in Syria in loc sa se ocupe de lucrurile cu adevarat importante precum instaurarea pacii.

Previous articleAi un penis mic? Iata cum poti rezolva problema
Next articleTurcia nu va trimite trupe terestre in Syria
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here