Home International Uber nu mai vrea penali în rândul angajaților în Statele Unite

Uber nu mai vrea penali în rândul angajaților în Statele Unite

674
0
uber

Uber  a început să monitorizeze stilul de condus și abaterile de la codul rutier din Statele Unite ale șoferilor săi, din dorința de a crește siguranța pasagerilor.

Vineri, compania a anunțat că dezvoltă o tehnologie care va permite transmiterea datelor de la bordul mașinilor în timp real, inclusiv momentul în care un șofer primește o amendă de circulație.

De la începutul lunii și până acum, din pricina amenzilor, 25 de șoferi au fost dați afară de la Uber. În plus, Uber va verifica și cazierul actualilor șoferi pentru a se asigura că în companie nu există violatori sau oameni condamnați pentru fapte grave cu risc mare de recidivă.

Compania Appriss este responsabilă pentru dezvoltarea noului soft, care va putea lucra cu programele informatice guvernamentale și va putea obține informații legate de șoferii Uber, dacă aceștia au cazier sau nu. Appriss va colabora cu Checkr pentru a pune la punct acest soft.

Această tehnologie va ieși cel mai probabil la lumină la finalul acestei veri.

„Siguranța este esențială pentru Uber și dorim să ne asigurăm de faptul că șoferii întrunesc standardele noastre de calitate. Această tehnologie care ne va permite să aflăm în timp real dacă unii angajați au probleme cu legea va ajuta la îmbunătățirea gradului de siguranță pentru clienții ce folosesc Uber” spune Gus Fuldner, vice președinte pe parte de siguranță și asigurare la Uber.

Uber și Lyft folosesc Checkr pentru majoritatea verificărilor, verificări făcute în baza numelui și a codului numeric personal, fiind disponibile date legate de participarea la violuri, acțiuni în instanță la nivel național sau local, dar și date legate de terorism.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here