Home International Un student din Michigan și-a împușcat ambii părinți

Un student din Michigan și-a împușcat ambii părinți

715
0
student

Părinții lui James Eric Davis Jr. se pregăteau să-și ia copilul student la Universitatea Michigan în vacanța de primăvară de la spital, unde fusese internat pentru comportament neadecvat.

Acolo, copilul a folosit arma tatălui pentru a-și împușca ambii părinți. Davis, în vârstă de 19 ani a fugit de la fața locului dar a fost prins duminică dimineață lângă șinele de tren din jurul campusului Mount Pleasant, după ce l-au căutat timp de 16 ore.

Acesta este cel de-al 12-lea eveniment pe anul acesta care implică studenți și arme de foc. Poliția spune că studentul și-a împușcat și ucis părinții, pe James Eric Davis Sr. În vârstă de 48 de ani și pe Diva Jeenen Davis, 47 de ani în jurul orelor 8:30 AM. Nu s-a știut cum exact a putut obține Davis Jr. o armă înregistrată pe numele tatălui său dar potrivit unor martori, arma a fost adusă dintr-o parcare în Campbel Hall, dormitorul unde erau părinții săi cu puțin timp înainte de atac.

Tatăl său era polițist part time în suburbia Bellwood a Chicago de 20 de ani, asistând departamentul atunci când era necesar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here