Home International Un student din Michigan și-a împușcat ambii părinți

Un student din Michigan și-a împușcat ambii părinți

639
0
student

Părinții lui James Eric Davis Jr. se pregăteau să-și ia copilul student la Universitatea Michigan în vacanța de primăvară de la spital, unde fusese internat pentru comportament neadecvat.

Acolo, copilul a folosit arma tatălui pentru a-și împușca ambii părinți. Davis, în vârstă de 19 ani a fugit de la fața locului dar a fost prins duminică dimineață lângă șinele de tren din jurul campusului Mount Pleasant, după ce l-au căutat timp de 16 ore.

Acesta este cel de-al 12-lea eveniment pe anul acesta care implică studenți și arme de foc. Poliția spune că studentul și-a împușcat și ucis părinții, pe James Eric Davis Sr. În vârstă de 48 de ani și pe Diva Jeenen Davis, 47 de ani în jurul orelor 8:30 AM. Nu s-a știut cum exact a putut obține Davis Jr. o armă înregistrată pe numele tatălui său dar potrivit unor martori, arma a fost adusă dintr-o parcare în Campbel Hall, dormitorul unde erau părinții săi cu puțin timp înainte de atac.

Tatăl său era polițist part time în suburbia Bellwood a Chicago de 20 de ani, asistând departamentul atunci când era necesar.

Previous articlePutin își flutură arsenalul militar. Să fie începutul unui nou Război Rece?
Next articleCum să faci rost de cele mai ieftine suplimente alimentare
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here