Home International Un bărbat a fost ținut în captivitate de către familie timp de...

Un bărbat a fost ținut în captivitate de către familie timp de 15 ani – Brazilia

783
0
Armando Bezerra de Andrade

Poliția din Brazilia, mai exact din orașul Guarulhos spune că a făcut o descoperire incredibilă. Este vorba despre un bărbat care a fost ținut captiv  de către familia sa în ultimii 15 ani. Poliția din oraș, oraș mai mare decât Sao Paolo, era în timpul unui raid pentru droguri duminică și au intrat din greșeală într-o altă casă.

Acolo, l-au găsit pe Armando Bezerra de Andrade în vârstă de 36 de ani captiv într-un beci, murdar  și fără sursă de lumină în cameră. De asemenea, ușa din acel beci nu avea clanță pe dinăuntru.

Tatăl său, Amancio Bezerra de Andrade spune că l-a ținut captiv pe fiul său în beci pentru că era un consumator de droguri. Poliția acum face cercetări pentru a afla dacă omul a fost închis timp de 15 ani, în timp ce vecinii spun că nu l-au mai văzut pe tânăr de cel puțin 20 de ani.

Mama lui, Bezerra de Andrade spune că al ei fiu s-a întors recent acasă și că a cerut un loc unde să doarmă. Potrivit anchetatorului responsabil cu acest caz, Celso Marchiori, tată ar fi spus:

„Acesta este fiul meu iar casa este a mea. Eu l-am închis acolo dar el a fost cel care mi-a cerut acest lucru. Este un consumator de droguri și a apărut la ușa mea după  ce a fost plecat mulți ani. M-a rugat să-l închid ca să nu se mai ducă să cumpere droguri” spune Marchiori.

„Era foarte slăbit, s-a ridicat cu multă dificultate și a mers către ușă la fel de dificil. Nu a putut să vorbească și nu știu dacă nu a făcut-o de frica tatălui. Este posibil ca acesta să-i fi cerut să nu vorbească. Este de asemenea posibil să fie sub influența drogurilor” spune Marchiori.

Câțiva vecini au vandalizat cu vopsea gardul acestei familii și au fost de acord să vină la tribunal să dea mărturie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here