Home Diverse Ai fost tentat să încerci o croazieră dar te-ai răzgândit în ultimul...

Ai fost tentat să încerci o croazieră dar te-ai răzgândit în ultimul moment? Iată care sunt avantajele unei asemenea vacanțe

750
0
croazieră

Cu siguranță foarte multă lume optează pentru vacanțe, concedii și excursii prin țări îndepărtate și foarte exotice, însă foarte puțini se încumetă să se îmbarce pe un vas de croazieră pentru 10 – 11 zile. Firmele de turism din România au în portofoliu și oferte croaziere 2016 – 2017, nu doar excursii prin Tanzania și Zanzibar. Așadar, în speranța că nu ești genul de om care încă mai are coșmaruri după ce a văzut filmul Titanic, iată care sunt cele mai importante avantaje ale croazierelor.

3 motive să încerci o croazieră în 2017

  1. Călătoria în sine este foarte lină. Dacă ai impresia că odată ajuns în larg, valurile or să înceapă să te plimbe cu tot cu mobilă pe vas, te înșeli. Tehnologia a evoluat destul de mult în ultimii 20 de ani. Nici măcar nu vei simți că ești pe vapor. Cât despre șansele de a avea parte de același final tragic precum cei de Titanic, cred că ai șanse mai mari să câștigi la 6/49 decât să pățești așa ceva.
  2. Vasul de croazieră este foarte luxos. Dacă îți plac hotelurile luxoase dar nu ești niciodată dispus să plătești 5 stele, trebuie să știi că prin definiție, un vas de croazieră înseamnă lux, înseamnă 5 stele. Dacă vei opta să te îmbarci, vei fi tratat regește, nivelul de confort va fi unul extraordinar. Evident, nu zic să te îmbarci doar pentru a sta la un hotel, dar în linii mari, călătoria pe mare sau pe ocean va fi una super confortabilă și luxoasă.
  3. Vezi un oraș nou pe zi. Cam asta este ideea principală a croazierelor. Pleci să zicem din Barcelona, și apoi vasul va acosta prin Valencia, Ibiza, Marseille, Saint Tropez, Monte Carlo, Florența, Roma și multe altele. E mult mai simplu să vezi țări și orașe cu vasul de croazieră decât cu mașina personală. Ai parte de mult mai puțin stres și dacă faci un calcul, este mult mai ieftin.

În speranța că v-am convins cât de cât, puteți vedea care sunt cele mai interesante oferte de croaziere la cei de la TerraTourism – Agenție de Turism București.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here