Home Lifestyle Pisoiul salvat în timpul uraganului a fost adoptat și îți va topi...

Pisoiul salvat în timpul uraganului a fost adoptat și îți va topi inima

882
0
pisoi

Este vorba despre un pisoi care are pe deasupra o hăinuță confecționată dintr-un ciorap.  Te-ai topit deja? Dacă nu, află că acest pisoi a fost salvat în Raleigh, Carolina de Nord în timpul uraganului Matthew. Rodrigo Greco și cei doi copii ai săi se plimbau prin  Pet Smart când vânzătorul i-a întrebat dacă ar dori să adopte o pisică…

„Am spus: Hmm, nu chiar… Dar stai, de ce nu?” spune Greco pentru CNN

A privit pisoiul pentru o clipă și s-a îndrăgostit iremediabil de el. Când nevasta lui a văzut pisoiul, afacerea era ca și încheiată. Și povestea nu ar fi ieșit niciodată la iveală dacă o femeie cu utilizatorul @crysomemore nu ar fi postat pozele cu pisoiul pe internet, îmbrăcat cu un pulover din ciorap.

Femeia, pe nume Sarah, spune că era la magazinul cu pricina și cumpăra o zgardă pentru pisicile proprii, când s-a decis să verifice animalele pentru adopție.

„Oricine dorește, poate adopta o pisică sau un cățel fără adăpost. Există foarte multe animale care doresc să aibă un stăpân” mai spune Sarah.

Previous articleBob Dylan a câștigat Premiul Nobel pentru Literatură – 2016
Next articleRefugiatul sirian suspectat de atacuri cu bombă în Berlin, Jaber Albakr, s-a spânzurat
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here