Home Economic Verificare rovinietă online – Poți preveni amenzile CNAIR

Verificare rovinietă online – Poți preveni amenzile CNAIR

92
0
rovinieta online

Șoferii din România pot preveni amenzile CNAIR printr-o simplă verificare rovinieta online prin intermediul portalului roviniete.online.

Amenzile CNAIR acordate posesorilor de vehicule depistate circulând în afara localităților din România fără rovinietă valabilă sunt destul de mari, acestea pot ajunge până la 550 RON în cazul autoturismelor și 11900 RON pentru vehiculele de transport marfă care au MTMA de minim 12 tone și au în componență minim 4 axe.

Din moment ce amenzile pentru lipsa rovinietei sunt așa de mari, este imperios necesar să găsim o cale prin intermediul căreia să stăm departe de ele. Astfel, a apărut portalul roviniete.online prin intermediul căruia oricine poate face o verificare rovinietă online la orice oră din zi și din noapte.

Portalul roviniete.online este partener oficial CNAIR și comercializează în România rovinieta online la prețul legal pe care-l găsim în orice benzinărie din România. Pe lângă serviciul de distribuție roviniete, portalul vine în sprijinul șoferilor și cu alte servicii utile, menite să-i țină pe aceștia departe de amenzi.

Serviciul de verificare rovinietă online este gratuit și poate fi accesat oricând, fiind util în cazul în care un posesor de vehicul nu mai cunoaște data expirării rovinietei, și evident nu dorește să riște o amendă din partea CNAIR. După cum spuneam mai sus, amenzile sunt mult mai mari decât prețul rovinietei.

În realitate, cei care sunt amendați de CNAIR pentru faptul că nu au achitat taxa de drum, au uitat efectiv de această problemă, nu dorește nimeni să riște o amendă de sute sau poate mii de lei în loc să achite rovinieta pentru o zi, în cazul în care se dorește o rezolvare ieftină a problemei.

Astfel, serviciul de verificare rovinieta online poate salva șoferii de la amenzile trimise prin poștă de CNAIR, mai ales în cazurile în care s-a pierdut sau deteriorat dincolo de minima lizibilitate chitanța de achiziție a rovinietei. Este mult mai ieftin (gratis chiar) să prevenim decât să plătim ulterior amenzi.

Verificare rovinieta online și alerte roviniete expirate – două servicii care ajută șoferii să stea departe de amenzile CNAIR

Un alt serviciu care ajută șoferii să stea departe de amenzile CNAIR, oferit de portalul roviniete.online este cel de alertare. În momentul în care un șofer cumpără rovinieta online prin intermediul său, pentru o durată mai mare de 30 de zile, se activează automat alertele pentru expirarea acesteia.

Cu puțin timp înainte ca rovinieta achiziționată să expire, se trimit alerte prin SMS și e-mail și astfel, se evită neplăcuta situație în care cineva uită să achite taxa de drum, neștiind că i-a expirat, trezindu-se ulterior cu celebrele plicuri negre trimise de CNAIR celor surprinși de camerele lor fără rovinietă valabilă.

Aceste alerte pentru rovinieta expirată sunt de asemenea gratuite, portalul nu percepe taxe sau comisioane suplimentare pentru nici unul din serviciile sale. De asemenea, prețurile pentru rovinietele comercializate sunt aceleași cu prețurile din benzinării, portalul fiind partener oficial CNAIR.

Este foarte important să cumpărăm rovinieta online doar de la parteneri autorizați CNAIR, întrucât în ultimii ani au apărut online o mulțime de portaluri care vând roviniete și percep taxe suplimentare clienților, rezultând un cost per rovinietă chiar triplu față de prețurile oficiale CNAIR.

Acestea sunt cele două servicii prin intermediul cărora, șoferii din România pot sta departe de amenzile CNAIR. Serviciul de verificare rovinieta online poate fi accesat la orice oră, de pe orice dispozitiv (calculator, laptop, smartphone, tabletă, TV smart) atât timp cât există o conexiune stabilă la internet.

Este în interesul nostru al tuturor șoferilor din România să ne păzim buzunarele de cei care vor să ne ia bani suplimentar prin orice mijloc și partea bună este că astăzi avem la îndemână tehnologia, avem de partea noastră unelte gratuite precum alertele pentru rovinieta expirată care cu siguranță ne vor ajuta la un moment dat, atunci vom uita efectiv dacă mai avem sau nu rovinietă valabilă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here