Home Diverse 2 MOTIVE SA ITI INCARCI CARTELA PREPAY ONLINE PE RE-INCARCARE.RO

2 MOTIVE SA ITI INCARCI CARTELA PREPAY ONLINE PE RE-INCARCARE.RO

205
0

Cel mai enervant moment pe care poți să-l trăiești ca posesor de cartelă PrePay este acela în care îți expiră minutele, nu observi, și constați că ai nevoie de telefon ca de aer. E unul dintre momentele care te fac pentru o fracțiune de secundă să te gândești la faptul că ar fi fost mai bine pe abonament.

Trece momentul cu pricina, te trezești la realitate și constați evident că oricât de rău ar fi la cartelă, tot e mai bine ca la abonament. Abonamentele la telefonia mobilă în România au devenit un fel de bau-bau, în sensul în care cei care au avut măcar un abonament în viața lor, nu mai doresc altul.

Abonamentele în România înseamnă o mare bătaie de cap, din pricina faptului că nu se pot rezilia cu una cu două, dacă dorești să renunți la ele o să fii nevoit să scoți foarte mulți bani din buzunar, așa că în 2023, observăm o migrare masivă a clienților din sfera de abonamente, în zona de PrePay. Odată rămași pe cartela PrePay, nimeni nu mai vrea să se mai întoarcă la abonament.

Cartela PrePay înseamnă libertate, libertate deplină pe care un contract pe 2 ani nu ți-o poate oferi niciodată. Atât timp cât știi că ești legat ani de zile de un anumit operator, nu ai ce să faci altceva decât să înduri. Ce să înduri la abonament? Facturi umflate pe care nu le justifică nimeni, lipsuri de semnal contra căreia sesizările nu au niciun efect, beneficii blocate pe motiv să sunt folosite prea intens și lista poate continua. Cel mai bine este să fii liber să alegi ce operator dorești, la orice oră.

Cartela PrePay îți aduce această libertate. Azi nu mai ești mulțumit de Vodafone, în 30 de minute ești la Orange, cu portarea numărului cu tot. Nu mai stai bine pe semnal la Orange și în zona în care te-ai mutat e semnal foarte bun la Telekom? În 30 de minute te-ai mutat și nu mai ai nicio problemă. Ei bine, aceste lucruri sunt imposibile atunci când există contracte pe 12 sau 24 de luni la abonament.

Deși într-adevăr, cartela PrePay te poate aduce față în față cu lipsa beneficiilor, și asta din pricina faptului că ai uitat când anume acestea expiră, în ziua de azi există servicii precum re-încărcare.ro care te pot ajuta să diminuezi la minim perioada în care nu ai nici minute nici credit pe telefon.

2 MOTIVE SA ITI INCARCI CARTELA PREPAY ONLINE PE RE-INCARCARE.RO

  1. REÎNCĂRCAREA ESTE FOARTE RAPIDĂ, DUREAZĂ CÂTEVA MINUTE

Dacă vei achiziționa o reîncărcare Vodafone de pe re-incarcare.ro, ori de la Orange, ori Telekom, vei observa din start un lucru destul de simplu: nu ești nevoit să-ți faci niciun fel de cont pe nicăieri. Pur și simplu completezi în cadrul portalului operatorul, tipul de reîncărcare dorit, numărul de telefon pe care trebuie făcută reîncărcarea și, bineînțeles, adresa de e-mail pe care se va trimite factura.

Din cauza faptului că nu ești nevoit să-ți faci cont, reîncărcarea Orange, Vodafone sau Telekom pe care o cumperi va ajunge pe cartela SIM în doar câteva minute, re-incarcare.ro devenind astfel unul dintre cele mai rapide servicii de reîncărcare cartele SIM din România la ora actuală.

  1. ÎN SPATELE RE-INCARCA.RO SE AFLA O COMPANIE FOARTE SERIOASĂ

În plus, compania din spatele portalului furnizează servicii de reîncărcare electronică de mai bine de 10 ani, atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice.

Vechimea pe piață este de cele mai multe ori un etalon al calității, un etalon al respectului față de client, efectiv nu se poate să existe un business clădit pe ideea de neseriozitate și să reziste atât de mult timp pe o piață atât de volatilă precum cea din România.

Previous articleFotografia de familie: cum sa surprinzi cele mai frumoase momente
Next articleApa de la robinet are gust de clor? Elimină-l cu un FILTRU CU CARBUNE ACTIV
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here