Home Diverse BUSINESS ONLINE: De ce trebuie să livrezi numai în cutii din carton...

BUSINESS ONLINE: De ce trebuie să livrezi numai în cutii din carton de calitate

376
0

În ultimii 10 ani internetul a devenit un suport perfect pentru comerț, astfel că multe business-uri stradale s-au mutat online, multe afaceri exclusiv online au luat naștere. Totuși, să deții un business virtual nu este floare la ureche, pentru că depinzi foarte mult de parteneri.

Deja nu mai deții 100% controlul în relația cu clientul și trebuie să te bazezi pe alții astfel încât procesul de vânzare să se finalizeze cu succes. Firmele de curierat au devenit în ultimii ani pilonii de bază ai comerțului online și nu puține sunt magazinele online care au avut parte de clienți nemulțumiți din pricina produselor ajunse la ei în cutii deteriorate.

Vina nu poate fi aruncată exclusiv pe firmele de curierat întrucât din pricina volumului mare de colete pe care le au de distribuit, este imposibil să nu se întâmple și accidente. Ce se poate face în schimb este o mică investiție a proprietarilor de magazine online în cutii din carton de calitate superioară. Ambalajul din calitate superioară este cel care face diferența în ziua de astăzi între un magazin online de succes și un magazin online plin de recenzii negative venite din partea clienților nemulțumiți.

Este evident faptul că fiecare proprietar de magazin online va încerca să facă cât mai multă economie, să optimizeze costurile la maxim, însă există și o limită. Atunci când integritatea produselor livrate este pusă în pericol, atunci când relația cu clientul se strică din pricina intermediarilor, trebuie luate măsuri de protecție suplimentare chiar dacă asta înseamnă o investiție suplimentară în cutii din carton.

Într-adevăr, multe produse de dimensiuni mari au cutii originale destul de trainice, însă și acelea se pot deteriora la transport. Un client care primește un colet cu ambalajul original deteriorat 100% va face retur spre magazin pentru că nu se va risca niciodată să achite bani pentru ceva ce poate fi defect la interior. În schimb, dacă ambalajele originale vin învelite în cutii din carton, ca măsură extra de protecție, lucrurile se schimbă. Chiar dacă ambalajul extra se deteriorează la transport, clientul poate vedea că ambalajul original este încă intact în interior și nu are motive să mai returneze.

Astfel, devine imperios necesar să existe un partener de încredere pe parte de ambalaje. Un partener precum Dinosans SRL care există pe piață de aproape 20 de ani și care poate să livreze orice tip de cutii din carton, orice culoare sau dimensiune. Un astfel de parteneriat poate crește semnificativ vânzările, odată cu reducerea costurilor pentru că după cum bine știm, atunci când cumperi cutii din carton în cantitate mai mare prețurile devin oarecum negociabile.

Dinosans SRL este un producător de cutii din carton de cea mai bună calitate care poate expedia ambalaje în maxim 2-3 zile de la lansarea comenzii. Vechimea pe piață demonstrează nivelul de seriozitate cu care și-a tratat clienții de-a lungul timpului și mai mult ca sigur poate deveni un partener de încredere pentru orice magazin online la început de drum sau cu vechime.

Găsiți la ei pe site, pe dinosans.ro, și un calculator de preț care poate să vă indice costul aferent cutiilor necesare astfel încât să vă faceți o idee despre un necesar minim de investiție.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here