Home Diverse 7 lucruri pe care trebuie să le știi despre brazii de Crăciun...

7 lucruri pe care trebuie să le știi despre brazii de Crăciun artificiali

616
0

Se zvonesc multe lucruri despre bradul de Crăciun artificial iar faptul că devine din ce în ce mai popular, ridică pentru unii multe semne de întrebare. Dacă te numeri printre cei care nu înțeleg de ce ar putea cineva să achiziționeze un brad din plastic pentru Crăciun, rămâi pe aproape, acest articol este special pentru tine. Vom discuta în cele ce urmează despre cele mai importante șapte lucruri pe care lumea trebuie să le știe despre brazii de Crăciun artificiali.

7 lucruri pe care trebuie să le știi despre brazii de Crăciun artificiali

  1. Bradul artificial înseamnă economie. Dacă este de calitate, poate fi lăsat drept moștenire nepoților, fără niciun fel de problemă. Eu am cumpărat un brad artificial Royal Super Lux 250 cm în urmă cu trei ani, și nu are absolut niciun fel de problemă. Nu văd de ce nu ar ține cel puțin 20 de ani.
  2. Bradul artificial nu lasă ace. Una dintre cele mai mari probleme cu brazii naturali este faptul că pe măsură ce timpul trece, încep să cadă ace din ei. Este o problemă destul de supărătoare iar acele sunt destul de dificil de înlăturat de pe jos. Bradul artificial din plastic nu lasă ace.
  3. Bradul artificial este ecologic. Un brad din plastic pe care-l folosești 20 de ani salvează de la pieire cel puțin 20 de brazi naturali. Toată lumea civilizată folosește bradul artificial, în Europa sau peste ocean. Am observat faptul că în ultimii ani se merge pe brad artificial în București, lucru care ne face să credem că mentalitatea în România se schimbă și de ne civilizăm și noi încet.
  4. Bradul artificial prelungește împodobitul. Împodobitul unui brad natural este destul de simplu și durează destul de puțin. Bradul artificial pe lângă faptul că trebuie împodobit, acesta mai trebuie și asamblat. Din acest motiv, bradul de Crăciun artificial este foarte îndrăgit în familiile cu copii.
  5. Bradul artificial alungă drama de după Crăciun. După Crăciun cunoaștem cu toții „Drama Brazilor aruncați la tomberon”. Este o imagine destul de sumbră și tristă. Brăduții pe care i-am împodobit cu atâta drag ajung dintr-o odată la gunoi. Ei bine, bradul artificial se strânge și se pune în debara, nu se aruncă nicăieri.
  6. Bradul artificial creează amintiri. Îmi aduc aminte de copilărie, de mic copil aveam un brad artificial pe care l-am ținut  până la vârsta de 18 ani. M-am  atașat de el și a devenit parte componentă a familiei. Și acum mai am o grămadă de amintiri legate de acest brad împodobit de peste 15 de ori.
  7. Bradul artificial se poate repara. În cazul în care bradul artificial de Crăciun cade sau este doborât din greșeală de copii sau de pisici, acesta poate fi reparat foarte simplu. Plasticul poate fi reparat fără niciun fel de problemă dacă există un adeziv de calitate. Din păcate, bradul natural dacă se rupe, nu se mai poate face absolut nimic pentru a-l repara.

Există foarte multe lucruri pe care le putem discuta despre brazi de Crăciun, în special despre cei artificiali, însă cele mai importante aspecte sunt cele menționate mai sus. Dacă încă nu ați achiziționat un brad artificial de Crăciun, mai aveți încă destul timp la dispoziție. Nu uitați nici de faptul că timpul trece rapid iar în momentul în care ne vom apropia de luna noiembrie prețurile pentru brazi artificiali vor crește.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here