Home Diverse 9 motive să te înscrii la Școala de Șoferi Dicu (Sector 6...

9 motive să te înscrii la Școala de Șoferi Dicu (Sector 6 București)

648
0
scoala de soferi sector 6

A avea permis de conducere în ziua de azi nu mai este un moft, ci o necesitate. Pe lângă faptul că o mașină personală reușește să ne ofere foarte mult timp liber, există foarte multe joburi la care se cere în mod expres permis de conducere categoria B. 

Nu este de mirare că foarte mulți tineri care se pregătesc să împlinească frumoasa vârstă de 18 ani, se înscriu la cursurile pentru obținerea permisului de conducere categoria B. 

În regulă, nevoie de permis este, utilitate are, dar acum vine întrebarea principală: unde anume se poate obține? Există o școală de șoferi sector 6 serioasă care are grijă de elev pe întreaga perioadă de școlarizare? Ei bine, recomandarea mea merge spre Școala de Șoferi Dicu. 

Există de fapt 9 motive pentru care ar trebui să te îndrepți spre această școală de șoferi în cazul în care locuiești în sectorul 6, motive pe care le voi detalia pe larg în cele ce urmează. 

9 motive să te înscrii la Școala de Șoferi Dicu (Sector 6 București)

  1. Știi din start cât costă școlarizarea, tarifele sunt clar prezentate pe site. Există o mare problemă de transparență atunci vine vorba de afișarea online a cheltuielilor privind școlarizarea. Foarte multe școli de șoferi preferă să nu afișeze tarifele sau să afișeze costuri incomplete, din dorința de a acapara cât mai mulți potențiali elevi. Din păcate în anul 2021, școala de șoferi, pentru unii, nu mai este școală ci o fabrică de bani. Nu este și cazul școlii de șoferi Dicu,  unde prețurile pentru școlarizare sunt afișate clar pe site, la secțiunea „Tarife”, pentru fiecare categorie în parte (B, C, CE). 
  2. Taxa de școlarizare poate fi plătită și în rate, prima rată fiind la înscriere. Un mare avantaj pentru cei care stau mai prost din punct de vedere financiar. Dacă raportăm costul școlarizării pentru categoria B la salariile noastre, este clar că dacă nu s-ar accepta plata în rate, nu mulți și-ar permite aceste servicii. Școala de Șoferi Sector 6 Dicu acceptă și plata cursurilor în rate, astfel încât să poată beneficia de serviciile de școlarizare clienți care provin din toate păturile sociale. 
  3. Se pot face cursuri și în weekend dacă în timpul săptămânii sunt probleme. Da, timpul liber este o mare problemă în România celor care lucrează la privat. Vremurile pe care le parcurgem sunt de asemenea dificile, pandemia a pus pe butuci multe firme și pentru a încerca să mai salveze ce se mai poate, multe companii cheamă oamenii mai multe ore la muncă. Din fericire, la Școala de Șoferi Sector 6 Dicu se pot face ore de conducere și în weekend, când fiecare dintre noi mai prindem câteva ore libere. 
  4. Orele de conducere se fac pe traseele folosite la examinarea finală. Acest lucru ajută destul de mult la capitolul moral. Desigur, orele de conducere se vor face prin tot sectorul, dar faptul că elevul va cunoaște încă din primele ore de conducere traseele de examinare, va ajuta destul de mult în ceea ce privește promovabilitatea la prima examinare. Cu cât elevul este mai familiarizat cu zona, cu atât va conduce mai bine. 
  5. Consiliere telefonică în orice problema legată de activitatea la școala de șoferi. Nu știu câte școli de șoferi mai oferă așa ceva în ziua de azi. Majoritatea acestor entități economice nu prea mai dau atenție ideii de școlarizare, în special dacă discutăm despre școlile de șoferi foarte mari. Școlile de șoferi micuțe care au maxim 300 de elevi pe an, sunt mai atente și mai preocupate de rezultatul final, nu de banii care intră în cont. 
  6. Cabinet pentru efectuarea analizelor medicale și a testului psihologic. În momentul în care vrei să obții permisul de conducere categoriile B, C sau CE, vei avea nevoie de o fișă medicală și de un examen psihologic. Aceste examene medicale nu se pot face oriunde, iar unde se fac este de obicei mai mereu o coadă incredibilă. Școala de Șoferi Sector 6 Dicu are colaborare cu o anumită clinică în care se pot efectua examenele medicale fără să mai pierzi o zi întreagă pe la coadă. 
  7. Fiind o școală de șoferi micuță, instructorii auto au timp să se ocupe de elevi. Majoritatea prietenilor mei care au făcut școala de șoferi la o școală foarte mare s-au plâns de faptul că din cauza cantității, calitatea școlarizării primite a lăsat de dorit. La marile școli de șoferi se merge pe repede înainte, pe bandă rulantă, nu mai este timp pentru atenție la detalii. Avantajul școlilor de șoferi micuțe este exact faptul că își dedică suficient timp fiecărui elev astfel încât școlarizarea să fie una ca la carte. 
  8. Vechimea pe piața serviciilor din România este o dovadă a seriozității. Școala de Șoferi Sector 6 Dicu a luat naștere în 1992, adică are o vechime pe piață de aproape 30 de ani. Piața serviciilor din România este una destul de volatilă. Nu mulți rezistă. Rezistă doar cei care sunt seriosi, cei care au respect față de clienți, cei care își dau interesul ca lucrurile să iasă ca la carte, cei care doresc să facă performanță. 
  9. Se oferă reduceri substanțiale dacă se optează pentru mai multe categorii. În cazul în care doriți să faceți mai mult decât categoria B, școala de șoferi Dicu oferă reduceri de preț substanțiale pentru combinații de genul B+C+CE. Sunt convins că mulți dintre voi veți dori și permisul de șofer profesionist care, iată, la școala de șoferi sector 6 Dicu, se poate obține cu o reducere substanțială de preț. 
Previous articleIMPRO- tigla metalica cu cel mai bun pret pentru protectia de Zinc 275g/mp
Next articleUniforme Medicale Fabricate in Romania – Sustine antreprenorii romani!
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here