Home Diverse Cele mai bune extensii de par tape-on – Viktorija Luxury Russian Hair

Cele mai bune extensii de par tape-on – Viktorija Luxury Russian Hair

1515
0

 

Extensiile de par au provocat o adevarata revolutie in domeniul coafurilor profesionale, devenind cea mai facila si naturala metoda de infrumusetare. Printr-un procedeu foarte simplu, adaugi volum si lungime parului tau natural.

Indiferent ca vrei sa ai o coafura speciala pentru un eveniment sau pur si simplu vrei sa iti schimbi look-ul si sa arati impecabil, comanda online de pe beautyplay.ro cele mai bune extensii din par natural cu banda adeziva: extensii tape on din par natural premium. Extensiile Viktorija Luxury Russian Hair vin intr-o paleta variata de nuante: blond platinat, saten inchis, castaniu,  negru, roscat-aramiu, rosu-inchis.

Iti doresti un par mai lung, dar ti-e teama ca o se se vada extensiile? Pentru a evita situatiile jenante si pentru a avea un aspect spectaculos alege extensii din par natural de inalta calitate, de o culoare apropiata cu cea a parului tau si monteaza-le la un salon specializat.

Daca nu poti ajunge la salonul BeautyPlay din Bucuresti, comanda via e-mail sau telefon cele mai bune extensii de par tape-on din Romania de aici: http://beautyplay.ro/salon/produse/

BeautyPlay este importator si distribuitor exclusiv in Romania pentru o gama variata de extensii din par natural fabricate in Rusia.

Extensiile Tape-On Viktorija Luxury Russian Hair  sunt extensii din par 100% natural, gama Premium, alese manual radacina cu radacina. Extensiile nu se umfla, nu se incurca si au o durata de (re)folosire de 18 luni sau chiar mai mult daca sunt aplicate corect si ingrijite corespunzator.

Banda pe care vin aplicate firele de par este rezistenta, nu aluneca si nu ramane in par. Un set contine 2 manunchiuri a cate 20 lamele (total 40 benzi Tape On).

Disponibile in nuantele 6.0, 7.0, 10.1, 10.1, 10.3, 10.33, 7.7, 8.0, 9.03. Pentru un par rar se pot folosi 1,5 seturi (60 benzi Tape ON).

Te asteptam la Salonul de Extensii BeautyPlay:

Adresa: Campia Libertatii nr 39A, Sector 3, Bucuresti

Programari si detalii: 0768 694 063

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here